Δαχτυλίδι "θεόστενο" η μέση της Κλόε Καρντάσιαν!

05.05.2014
Πραγματικά απίστευτη αλλαγή για τη μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν η οποία καμαρώνει τρελά τα αποτελέσματα σκληρής δουλειάς.

Η Κλόε Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) υπήρξε ανέκαθεν μεγαλύτερων "κυβικών" από τις δύο αδελφές της ως σκαρί. Πιο ψηλή, πιο γεμάτη, πιο... τσουπωτή. Τον τελευταίο καιρό, όμως, και μετά τον χωρισμό της από τον Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) η 29χρονη ριάλιτι σταρ φαίνεται ότι έχει βαλθεί να αλλάξει ριζικά. Τουλάχιστον εμφανισιακά.

Αρχικά γίνεται ολοένα και πιο ξανθιά, χάνοντας ταυτόχρονα και κιλάκια. Χθες όμως, με φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram φανέρωσε μια πολύ συγκεκριμένη και απίστευτα μεγάλη αλλαγή εστιασμένη στη μέση της η οποία -στην κυριολεξία- δείχνει να έχει... συρρικνωθεί.

Όσο για το πώς; Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έλυνε και τις απορίες σχετικά με το πώς επιτεύχθηκε η… μετάλλαξη.

"Αγαπώ την προπονήτρια μέσης μου @premadonna87. Η Μις @blacchyna με έχει πωρώσει. Ποιος δεν θέλει να νιώθει σφιχτός και σωστός;", έγραψε η Κλόε ευχαριστώντας και δημοσίως την Premadonna87, ράπερ, μητέρα και συγγραφέας η οποία αποκαλεί τον εαυτό της "Βασίλισσα της εκγύμνασης της μέσης" και προφανώς με κάποιον τρόπο βοήθησε στη δημιουργία του "θαύματος" που βλέπετε πιο πάνω.