Στη νέα της φωτογράφηση κάνει σεξ στο γυμναστήριο

06.10.2014
Η περσόνα της έχει δημιουργηθεί στα άδυτα του ιδρωμένου γυμναστηρίου! Και γι αυτό το λόγο η Τζόντι Μαρς (Joddie Marsh) είπε να φωτογραφηθεί με τον απόλυτο «σφίχτη» (που à propos μοιάζει με τον Κώστα Σόμμερ(!) πάνω και κάτω από τα όργανα στο αγαπημένο της gym. Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα, χορεύτρια και μοντέλο ξεκίνησε σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και αφού έχτισε με πολύ κόπο - πλαστικές, τατουάζ, σολάριουμ και εντατικό bodybuilding - το κορμί της... έγινε διάσημη! Όπως έχουμε ξαναπεί αυτό το σώμα της είναι προϊόν εντατικής άσκησης και διατροφής πολλών χρόνων και φυσικά τα credits παίρνει και ο προσωπικός της προπονητής. Η Τζόντι έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και είχε και δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh». Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ZOO αποκάλυψε πως στο μαγαζί που χόρευε σύχναζαν όλοι οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, κάποιοι από τους οποίους την καλούσαν να χορέψει πριβέ ... κάποιος διάσημος μάλιστα, ονόματα δεν λέει υπολήψεις δεν θίγει, έδινε πολλές χιλιάδες δολάρια για ένα τρίο μαζί της. Δες τις απόλυτες selfies της Τζόντι Μαρς που είναι για το Ηθών!

Η περσόνα της έχει δημιουργηθεί στα άδυτα του ιδρωμένου γυμναστηρίου! Και γι αυτό το λόγο η Τζόντι Μαρς (Joddie Marsh) είπε να φωτογραφηθεί με τον απόλυτο «σφίχτη» πάνω και κάτω από τα όργανα στο αγαπημένο της gym. Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα, χορεύτρια και μοντέλο ξεκίνησε σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και αφού έχτισε με πολύ κόπο - πλαστικές, τατουάζ, σολάριουμ και εντατικό bodybuilding - το κορμί της... έγινε διάσημη!

Όπως έχουμε ξαναπεί αυτό το σώμα της είναι προϊόν εντατικής άσκησης και διατροφής πολλών χρόνων και φυσικά τα credits παίρνει και ο προσωπικός της προπονητής. Η Τζόντι έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και είχε και δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».

Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ZOO αποκάλυψε πως στο μαγαζί που χόρευε σύχναζαν όλοι οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, κάποιοι από τους οποίους την καλούσαν να χορέψει πριβέ ... κάποιος διάσημος μάλιστα, ονόματα δεν λέει υπολήψεις δεν θίγει, έδινε πολλές χιλιάδες δολάρια για ένα τρίο μαζί της.

Δες τις απόλυτες selfies της Τζόντι Μαρς που είναι για το Ηθών!