Κολυμπάει στο χρήμα... ολόγυμνη

06.10.2014
Βουτηγμένη στο άφθονο χρήμα και…ολόγυμνη ποζάρει η ανερχόμενη ισπανίδα ηθοποιός Σιένα Ρούμπιο (Sienna Rubio) για λογαριασμό του ισπανικού περιοδικού Interviú. Η νεαρή και πολύ πληθωρική Σιένα πρόσφατα εξάσκησε τις υποκριτικές της ιδιότητες στην ταινία «Torrente V: Misión Eurovegas», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άλεκ Μπόλντγουιν που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Οκτωβρίου. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μας δείξει και τα ποικίλα σωματικά της ταλέντα σε μία άκρως προκλητική φωτογράφηση.

Βουτηγμένη στο άφθονο χρήμα και…ολόγυμνη ποζάρει η ανερχόμενη ισπανίδα ηθοποιός Σιένα Ρούμπιο (Sienna Rubio) για λογαριασμό του ισπανικού περιοδικού Interviú.

Η νεαρή και πολύ πληθωρική Σιένα πρόσφατα εξάσκησε τις υποκριτικές της ιδιότητες στην ταινία «Torrente V: Misión Eurovegas», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άλεκ Μπόλντγουιν που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Οκτωβρίου. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μας δείξει και τα ποικίλα σωματικά της ταλέντα σε μία άκρως προκλητική φωτογράφηση.