Παχουλή παγωτατζού η πρώην σεξοβόμβα του Baywatch!

06.10.2014
Μπαλάκια ... παγωτού υπόσχεται με τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα η πρώην σεξοβόμβα του Βaywatch, Νικόλ Έγκερτ (Nicole Eggert). Το αντίπαλο δέος της Πάμελα Άντερσον, που ήταν χαμηλών τόνων και πριν την πλαστική είχε το μικρότερο στήθος από όλες τις ναυαγοσώστριες ... δεν αναγνωρίζεται. Η 42χρονη ηθοποιός χρεοκόπησε για τρίτη φορά το 2013 και κινδυνεύει να χάσει μέχρι και το σπίτι της σε πλειστηριασμό τραπέζης. Στο Twitter ανακοίνωσε τη νέα της επιχειρηματική πρόταση. Πήρε φορτηγάκι και θα πουλάει μπάλες παγωτό! Που να ήξερε την εποχή του Baywatch, που ράγιζαν τα πεζοδρόμια και άνοιγαν τα κύματα στα δύο ότι θα καταλήξει να βάζει δύο μπάλες σοκολάτα και μία στρατσιατέλα για τα προς το ζειν... Χ.Τ.

Μπαλάκια ... παγωτού υπόσχεται με τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα η πρώην σεξοβόμβα του Βaywatch, Νικόλ Έγκερτ (Nicole Eggert). Το αντίπαλο δέος της Πάμελα Άντερσον, που ήταν χαμηλών τόνων και πριν την πλαστική είχε το μικρότερο στήθος από όλες τις ναυαγοσώστριες ... δεν αναγνωρίζεται.

Η 42χρονη ηθοποιός χρεοκόπησε για τρίτη φορά το 2013 και κινδυνεύει να χάσει μέχρι και το σπίτι της σε πλειστηριασμό τραπέζης. Στο Twitter ανακοίνωσε τη νέα της επιχειρηματική πρόταση. Πήρε φορτηγάκι και θα πουλάει μπάλες παγωτό!

Που να ήξερε την εποχή του Baywatch, που ράγιζαν τα πεζοδρόμια και άνοιγαν τα κύματα στα δύο ότι θα καταλήξει να βάζει δύο μπάλες σοκολάτα και μία στρατσιατέλα για τα προς το ζειν...

Χ.Τ.