Θα μείνεις με την... κάψα

07.10.2014
Από τη στιγμή που έπεσε το περιοδικό Elite στα χέρια μας δεν γινόταν να μην ασχοληθούμε με την Μπέκι Χολτ (Becky Holt) μια καυτή παρουσία που έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του σώματος της με τατουάζ. Η γαλανομάτα Μπέκι εκτός από το υπέροχο γυμνασμένο κορμί της και τα αμέτρητα τατουάζ μας αποκάλυψε μερικές πτυχές της προσωπικότητας της που μας κίνησαν το ενδιαφέρον. Για να ξέρετε, λοιπόν, όσοι από εσάς «καψώνετε» με τέτοιο στυλ γυναίκας, θα μείνετε με την… κάψα καθώς η Μπέκι έχει μπόιφρεντ με τον οποίο τα πάνε περίφημα, αλλά και κοπέλα (!) με την οποία τα πάνε ακόμα καλύτερα. Όπως παραδέχτηκε της αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες και έχει …θέμα με ζαρτιέρες και ψιλοτάκουνα. Διαθέτει και επιχειρηματικό μυαλό, καθώς ασχολείται επαγγελματικά με τη δερματοστιξία και αυτό που θα ήθελε να σταματήσει στη ζωή της είναι η διαρκής παρενόχληση που δέχεται από διάφορα ξαναμμένα αρσενικά που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν της αρέσουν οι άνδρες και προσπαθούν μάταια να την δελεάσουν στέλνοντας της φωτογραφίες με τα …. αναπαραγωγικά τους προσόντα. Τέλος, σε μια στιγμή αυτογνωσίας παραδέχεται ότι δεν είναι και πολύ έξυπνη, καθώς το τελευταίο καλοκαίρι στην Ιμπιζα ρώτησε αστυνομικό που μπορεί να προμηθευτεί «χόρτο»! Πάει, το χει κάψει κ αυτή….

Από τη στιγμή που έπεσε το περιοδικό Elite στα χέρια μας δεν γινόταν να μην ασχοληθούμε με την Μπέκι Χολτ (Becky Holt) μια καυτή παρουσία που έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του σώματος της με τατουάζ. Η γαλανομάτα Μπέκι εκτός από το υπέροχο γυμνασμένο κοΘα ρμί της και τα αμέτρητα τατουάζ μας αποκάλυψε μερικές πτυχές της προσωπικότητας της που μας κίνησαν το ενδιαφέρον.

Για να ξέρετε, λοιπόν, όσοι από εσάς «καψώνετε» με τέτοιο στυλ γυναίκας, θα μείνετε με την… κάψα καθώς η Μπέκι έχει μπόιφρεντ με τον οποίο τα πάνε περίφημα, αλλά και κοπέλα (!) με την οποία τα πάνε ακόμα καλύτερα. Όπως παραδέχτηκε της αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες και έχει …θέμα με ζαρτιέρες και ψιλοτάκουνα. Διαθέτει και επιχειρηματικό μυαλό, καθώς ασχολείται επαγγελματικά με τη δερματοστιξία και αυτό που θα ήθελε να σταματήσει στη ζωή της είναι η διαρκής παρενόχληση που δέχεται από διάφορα ξαναμμένα αρσενικά που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν της αρέσουν οι άνδρες και προσπαθούν μάταια να την δελεάσουν στέλνοντας της φωτογραφίες με τα …. αναπαραγωγικά τους προσόντα. Τέλος, σε μια στιγμή αυτογνωσίας παραδέχεται ότι δεν είναι και πολύ έξυπνη, καθώς το τελευταίο καλοκαίρι στην Ιμπιζα ρώτησε αστυνομικό που μπορεί να προμηθευτεί «χόρτο»! Πάει, το χει κάψει κ αυτή….