Παραμυθένιος γάμος σε λίγες μέρες

16.11.2007
Η Όλγα Τρέμη, πρώτη σταρ των δελτίων ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση, μετά τις αλλεπάλληλες πρωτιές στις δημοσιογραφικές της αναμετρήσεις με άλλες κυρίαρχες κυρίες, πέτυχε να είναι πρώτη στο φίνις για μία ακόμη φορά και να κερδίσει μία ακόμα νίκη, έχοντας δίπλα της έναν... Νίκο.

Η Όλγα Τρέμη, πρώτη σταρ των δελτίων ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση, μετά τις αλλεπάλληλες πρωτιές στις δημοσιογραφικές της αναμετρήσεις με άλλες κυρίαρχες κυρίες, πέτυχε να είναι πρώτη στο φίνις για μία ακόμη φορά και να κερδίσει μία ακόμα νίκη, έχοντας δίπλα της έναν... Νίκο. Έπειτα από έναν ονειρικό έρωτα, που ξεκίνησε πριν από 6 μήνες σε ένα δείπνο στο μυθικό σπίτι καλών της φίλων, όπου γνώρισε τον άντρα της ζωής της, παντρεύεται με τον αγαπημένο της σε λίγες μέρες.

Ο άντρας που κέρδισε την καρδιά της σιδηράς κυρίας της τηλεόρασης είναι ο εξαίρετος καθηγητής Χειρουργικής Νίκος Νικητέας. Πρέπει να σας αποκαλύψω ότι ο έρωτάς τους ήταν και αστραποβόλος και κεραυνοβόλος.

Η μεγάλη αγάπη καρποφόρησε σε ένα ταξίδι που έκαναν μαζί στη Νέα Υόρκη, όπου πήραν σάρκα και οστά οι νέοι όρκοι. Από την πρώτη στιγμή και οι δυο τους είχαν αποφασίσει ποιες θα είναι οι κουμπάρες τους. Είναι δύο γοητευτικές, διακριτικές και τόσο δυναμικές κυρίες της υψηλής κοινωνίας: η εφοπλίστρια Ελένη Βάττη και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς και συγγραφέας Σοφία Στάικου-Σάλλα.

Φυσικά, τώρα που η είδηση έχει γίνει πια γνωστή, μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ο αγαπημένος της Όλγας κατάγεται από τη Μάνη, από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, που έχουν την ηλικία του Αλέξανδρου, του γιου της Όλγας, και ότι είναι πολύ ερωτευμένος, όπως άλλωστε και η γνωστή δημοσιογράφος, αφού τους συνδέουν τα πάντα και έχουν κοινά ενδιαφέροντα στις προτιμήσεις τους, στα καλλιτεχνικά θέματα, στις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, στις ποιοτικές επιλογές, ακόμα και στα αθλητικά. Η μόνη τους διαφορά είναι στις... πολιτικές πεποιθήσεις, που κι αυτές όμως θα βρουν τον τρόπο να συγκεραστούν. τι να ευχηθούμε; Καλά στέφανα.

Α, ξέχασα να σας πω, πού θα γίνει ο γάμος, που πραγματικά θα είναι παραμυθένιος, με ελάχιστους καλεσμένους. Εγώ βέβαια γνωρίζω ακριβώς την ημερομηνία του γάμου και πού θα χορέψουν το χορό του Ησαϊα, αλλά σέβομαι την επιθυμία τους και παρά το γεγονός ότι έχουν δημοσιευτεί διάφορες ημερομηνίες, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο γάμος θα γίνει μέσα στο Νοέμβριο και σε εκκλησία που δεν είναι μακριά από το σπίτι τους.

Θέλετε να μάθετε και πού θα γίνει το ταξίδι του μέλιτος; Μη βιάζεστε Αφήστε μας δυο εβδομάδες καιρό για να σας πούμε περισσότερα. Σχεδόν όλα.

Κώστας Π. Παναγιωτόπουλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ