Lindsay Lohan: Έτσι είναι το σώμα της δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού της

03.08.2023
Lindsay Lohan: Έτσι είναι το σώμα της δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού της
Πανευτυχής νέα μητέρα η Lindsay Lohan καμαρώνει και για το σώμα της - και πολύ καλά κάνει!

Το πρώτο παιδί της Lindsay Lohan και του συζύγου της, Bader Shammas, γεννήθηκε πριν από δύο εβδομάδες και, όπως, επιβεβαίωσε και από την πρώτη στιγμή, εκπρόσωπός τους, «το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας».

Σήμερα, και ενώ όλο το ενδιαφέρον και η ενέργεια της 37χρονης ηθοποιού στρέφεται γύρω από τον γιο της, μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννα και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για το σώμα της.

«Είμαι τόσο περήφανη για όλα όσα έχει καταφέρει αυτό το σώμα κατά τη διάρκεια των μηνών της εγκυμοσύνης αλλά και τώρα, στην ανάρρωση», γράφει η Lindsay συμπληρώνοντας πως η γέννηση του μωρού της της έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά του κόσμου. Συνέχισε με μια μικρή διαφήμιση των εσωρούχων που επέλεξε, όμως εμείς θα εστιάσουμε στην άνεση με την οποία κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη, του αποδίδει τα εύσημα που του αξίζουν και τον χειροκροτά. Κι εμείς κάνουμε το ίδιο.

{https://www.instagram.com/p/CvdNKG6SD7l/}

H Lindsay και ο Bader παντρεύτηκαν σχεδόν μυστικά το καλοκαίρι του 2022 και η αποκάλυψη έγινε με μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούλιο εκείνο. «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, όλα ταυτόχρονα. Είμαι ενθουσιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα», διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CfgQxA7Kow1}

Όσο για το όνομα που έδωσαν στον γιο τους; Η ηθοποιός και ο οικονομολόγος σύζυγός της επέλεξαν το όνομα Luai που στα αραβικά σημαίνει «ασπίδα» ή «προστάτης».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2023 - 12:25