Άσε μας κουκλίτσα μου: Η Gwyneth Paltrow μιλά για μοναξιά και νοικιάζει το σπίτι της, όμως ο κόσμος αντιδρά έντονα

03.08.2023
Άσε μας κουκλίτσα μου: Η Gwyneth Paltrow μιλά για μοναξιά και νοικιάζει το σπίτι της, όμως ο κόσμος αντιδρά έντονα
Τον ξενώνα της για μία βραδιά μέσω της πλατφόρμας Airbnb αποφάσισε να προσφέρει η Gwyneth Paltrow και το τι άκουσε, δεν λέγεται!

Ανελέητο το δημόσιο «κράξιμο» για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό που τα τελευταία χρόνια έχει μετουσιωθεί σε γκουρού της ευεξίας, του ευ ζην και του εναλλακτικού τρόπου ζωής.

Αφορμή για τις αντιδράσεις στάθηκε η απόφασή της να προσφέρει τον ξενώνα της έπαυλής της στο Montecito (ναι, γείτονας των Sussexes και η Gwyneth) προς ενοικίαση για μία βραδιά μέσω Airbnb.

Η δημοφιλής πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης κάνει διαφήμιση και η Paltrow δεν είναι το πρώτο διάσημο όνομα που έχει χρησιμοποιήσει για την προώθησή του. Πριν από μερικούς μήνες, για παράδειγμα, η Sarah Jessica Parker είχε υποδεχτεί φανς της σειράς Sex And The City στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw της στο Μανχάταν, σε μια προώθηση της ίδιας λογικής. Και τότε υπήρχαν αντιδράσεις όμως όχι τόσες πολλές. Η αλήθεια είναι πως η δημοτικότητα της Paltrow και της Parker δεν είναι η ίδια, έτσι κι αλλιώς.

Στο θέμα μας, όμως!

«Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη επικοινωνίας έκανε τις ζωές μας ακόμη πιο κομματιασμένες», γράφει η 50χρονη σταρ παραθέτοντας την «απίθανη ιδέα που είχε η airbnb, να κάνουμε κάτι για να είναι ο κόσμος λιγότερο μοναχικός».

«Γι' αυτό τον λόγο σας καλώ να μείνεται στον ξενώνα μου στο Montecito για ένα βράδυ. Παρόλο που είμαστε τελείως άγνωστοι μεταξύ μας, ελπίζω να βρούμε τρόπους επικοινωνίας και κοινά, τρώγοντας ένα θεσπέσιο γεύμα», γράφει η GP συμπληρώνοντας πως θα μπορέσουν να περάσουν τη μέρα τους στην πισίνα, να κάνουν μία από τις αγαπημένες της διαδρομές «και, φυσικά να απολαύσετε το μπάνιο σας γεμάτο από τα προϊοντα @goop για μία πραγματικά πολυτελή διαμονή».

Το βράδυ του 15Αύγουστου ξεκινούν οι κρατήσεις! Μάλιστα!

Ο Brad Pitt λανσάρει δική του σειρά περιποίησης και αποκαλύπτει ότι το χρωστάει στην "πρώην" Gwyneth Paltrow που τον έμαθε να... πλένεται

Στο βίντεο η ηθοποιός παρουσιάζει τον, πραγματικά, απίθανο ξενώνα της αλλα΄ πολύς κόσμος δεν πείθεται!

{https://www.instagram.com/p/CvaMUHTMlPN/}

«Ναι, είναι ένας ωραιότατος ξενώνας, όπως θα περίμενες έναν ξενώνα του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων να είναι», γράφει μια follower. «Και ναι, καταλαβαίνω την εμπορική συναλλαγή της Goop με την Booking αλλά είναι τραβηγμένο να λες ότι θα βοηθήσεις κάποιον να είναι λιγότερο μόνος όταν αναφέρε΄σαι, στην ουσία, σε κάποιον αρκετά πλούσιο που να μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που χρειάζονται», συνεχίζει ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για υποκρισία, εστιάζοντας και πάλι στις οικονομικές δυσκολίες του «κοσμάκη». Επιτείθενται μάλιστα στην Paltrow θεωρώντας ότι τους κοροϊδεύει.

Από τα σχόλια δεν έλειψαν και αυτά με θετικό πρόσιμο και ενθουσιασμό αλλά και αυτά που αποκλείουν την παραμικρή προσπάθεια λόγω του Harry και της Meghan. «Δεν θα πήγαινα πουθενά κοντά τους», διαβάζουμε συγκεριμένα! (Άκου τώρα κάτι πράγματα)

Σε κάθε περίπτωση, η Gwyneth έκανε την πρόταση και περιμένει τις προσφορές, όμως αποχαιρέτησε τα social media για λίγο.

«Παίρνω την ενέργεια της πανσελήνου και κα΄νω ένα διάλειμμα από τα social media», γράφει η ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι σκοπεύει να αφοσιωθεί στο να είναι παρούσα στο τώρα!

{https://www.instagram.com/p/Cvc6Ra0OiLj/}

Αν ενδιαφέρεσαι για τον ξενώνα της Gwyneth Paltrow πάντως, κάνε κλικ ΕΔΩ.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2023 - 15:17