Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Είναι φουλ ερωτευμένοι και το βροντοφωνάζουν στα social media

03.08.2023
Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Είναι φουλ ερωτευμένοι και το βροντοφωνάζουν στα social media
Τα γενέθλια εκείνου ήταν η αφορμή για την πιο πρόσφατη ερωτική εξομολόγηση του νεαρού ζεύγους μέσω social media.

Γνωρίστηκαν στη Γη της Ελιάς και πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Στην αρχή οι δυο τους ήταν πολύ διακριτικοί, αλλά με τον καιρό, φαίνεται ότι, πολύ, απλά... δεν κρατιούνται.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είχε γενέθλια και η Αφροδίτη Λιάντου του αφιέρωσε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με μία φωτογραφία από τις διακοπές τους. Τους βλέπουμε να μοιράζονται ένα φιλί μπροστά από έναν καταρράκτη, φορώντας τα μαγιώ τους και στη λεζάντα διαβάζουμε: «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει! Σ’αγαπάω❤️♾️», ενώ δίνουμε την πρέπουσα σημασίασ την καρδούλα και το σήμα του απείρου στα emojis.

{https://www.instagram.com/p/CvekZEaokqK/}

«Σ' αγαπάω και σ' ευχαριστώ για όλα», απαντά ο εορτάζων προσθέτοντας ένα δάκρυ (!;) και μια καρδούλα!

3_2.png

Εκτός από το σχόλιο, όμως, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αναδημοσίευσε και την ανάρτηση της αγαπημένης του με μια βαρύγδουπη πρόταση γεμάτη λατρεία. «Ο έρωτας της ζωής μου», γράφει ο ηθοποιός και... αρκεί!

6_2.png

Ύστερα από δύο κύκλους, τόσο η Αφροδίτη Λιάντου όσο και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποχαιρέτησαν τον Μάιο τη Γη της Ελιάς με τους χαρακτήρες που ενσάρκωναν να πεθαίνουν, μάλιστα. Και πολύ δραματικά, αφού αρχικά, ο Αλέξης σκότωσε τη Μυρτάλη με τα ίδια του τα χέρια.

Η συνέχεια, επί επαγγελματικού τουλάχιστον, αναμένεται.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2023 - 15:59