Μαρία Μενούνος: Η κόρη της έγινε 40 ημερών - Η συγκινητική ανάρτηση

03.08.2023
Μαρία Μενούνος: Η κόρη της έγινε 40 ημερών - Η συγκινητική ανάρτηση
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, αυτή τη στιγμή, από τη Μαρία Μενούνος, η οποία απολαμβάνει τη μητρότητα σε κάθε της κύτταρο!

Σαράντισε η μικρή Αθηνά και η Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της, Keven Undergaro ακολούθησαν όλα τα παραδοσιακά, ορθόδοξα έθιμα, παίρνοντας την ευχή της εκκλησίας, ως είθισται.

Η δημοφιλής ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια είναι έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Από τότε που έγινε μητέρα, όμως, εννοείται πως το αγαπημένο της θέμα είναι η κορούλα της με κάθε ανάρτηση να ξεχειλίζει από συγκίνηση και ευτυχία.

Τρεις διαφορετικές "κατηγορίες" μητέρας που, τελικά, είναι το ίδιο και το αυτό

Όπως, για παράδειγμα, αυτή που έκανε πριν από μερικές μέρες με τα πατουσάκια της μικρής σε πρω΄το πλάνο.

«Τα πιο μικρά ποδαράκια αφήνουν τα πιο μεγάλα αποτυπώματα στις καρδιές μας», έγραφε στη λεζάντα η Μαρία, αφενός επιβεβαιώνοντας το ρητό, αφετέρου συμπληρώνοντας πόσο γεμάτη αισθάνεται τη δική της καρδιά!

{https://www.instagram.com/p/CvXXMUHrnlx/}

Στην επόμενη (και πιο πρόσφατη) ανάρτηση, η Μενούνος μοιράστηκε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, και πάλι με τη θυγατέρα της στο επίκεντρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τη γέννησή της.

Η Μαρία Μενούνος απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και το γιορτάζει στην Αθήνα

Στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου πήγαν τη μικρούλα, λοιπόν, όπου ο πατέρας Δημοσθένης, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα και βλέπουμε στη φωτογραφία [επάνω] διάβασε την ευχή. «Η Αθηνά ήταν περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη», γράφει η Μαρία στο τέλος και, πράγματι, από τις εικόνες φαίνεται, πως έτσι ήταν, με τον πανευτυχή παππού, φυσικά, στο κέντρο όλης αυτής της αγάπης!

{https://www.instagram.com/p/CvcsEd5LauD/?img_index=1}

Ύστερα από άκαρπες προσπάθειες 10 ετών, το διάσημο ζευγάρι που, σημειωτέον, μετρούν ήδη 25 χρόνια κοινής ζωής ενώ παντρεύτηκαν το 2017, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας πριν από 40 μέρες και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2023 - 12:07