Sophia Loren: Στα 88 της αισθάνεται ακόμα νέα και ακολουθεί 5 βασικούς κανόνες ζωής

Sophia Loren: Στα 88 της αισθάνεται ακόμα νέα και ακολουθεί 5 βασικούς κανόνες ζωής
Η Sophia Loren, αυτή η εμβληματική ηθοποιός του κινηματογράφου, εξακολουθεί να συναρπάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο με το ξεχωριστό ταλέντο και τη διαχρονική ομορφιά της. Ως ηθοποιός που κέρδισε πέντε φορές Χρυσή Σφαίρα, έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στη βιομηχανία του θεάματος. Ακόμα και στα 88 της χρόνια, η Sophia Loren συνεχίζει να αποπνέει ένα νεανικό πνεύμα και ενέργεια που υπερβαίνει το χρόνο. Και αυτό, όπως λέει και η ίδια, οφείλεται στους 5 βασικούς κανόνες που ακολουθεί στη ζωή της.

Το πρώτο και κύριο μάθημα στο οποίο δίνει έμφαση είναι η σημασία της εσωτερικής ευτυχίας και της αυτοπεποίθησης. Όταν κοιτάζει στον καθρέφτη, δεν αναζητά την επικύρωση της ομορφιάς ή του μεγαλείου της, εξωτερικά. Αντίθετα, αυτό που πραγματικά έχει σημασία για αυτήν είναι πώς νιώθει μέσα της, η ικανοποίησή της και η ασφάλειά της.

Σε μια συνέντευξή της είπε ότι αισθάνεται πολύ μικρότερη από την ηλικία της, δηλώνοντας: «Μερικές φορές ... δεν το πιστεύω. Νιώθω 20».

{instagram.com/p/CwQeFFBsxye/}

Αν και ζει στην Ελβετία ενώ η οικογένειά της κατοικεί αλλού, η Loren αξιοποιεί στο έπακρο την τεχνολογία για να κρατάει την επαφή με τους αγαπημένους της. Η διατήρηση στενών δεσμών με τα παιδιά και τα εγγόνια της είναι το επόμενο σημαντικό συστατικό στη συνταγή της για μια ολοκληρωμένη ζωή.

Η Demi Moore έγινε 60 χρονών και μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα λαμπερή

Επίσης, απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής και απορρίπτει την όποια αρνητικότητα. Έχει μάθει να αγκαλιάζει τη φυσική διαδικασία της γήρανσης, να αγαπά τον εαυτό της όπως είναι και δεν επιδιώκει να αλλάξει το σώμα ή την προσωπικότητά της ώστε να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές προσδοκίες.

{https://www.instagram.com/p/Cv7WeZwOuKm/?img_index=1}

Έχοντας βιώσει την απώλεια του συζύγου της, Carlo Ponti πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, η Loren αναγνωρίζει τη σημασία της αποδοχής της αναπόφευκτης πραγματικότητας της ζωής. Και αυτό είναι άλλος ένας κανόνας της ζωής της. Αν και βίωσε βαθιά θλίψη κατά τον θάνατο του συζύγου της, δέχεται ότι ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξεπεράσει εντελώς τέτοια συναισθήματα απώλειας, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος του ταξιδιού της ζωής.

5 στιλιστικές συμβουλές που θα αλλάξουν άμεσα την εμφάνισή σου

Επιπλέον, το μυστικό της Loren για να παραμείνει νέα είναι το πάθος της για τη δουλειά της, ιδιαίτερα την υποκριτική. Βλέπει την υποκριτική ως τη ζωή της και το αληθινό της κάλεσμα, γι' αυτό το να βγει σε σύνταξη είναι κάτι που δεν είναι στα σχέδιά της. Με χαμόγελο δηλώνει περήφανα «Sophia για πάντα!»

{https://www.instagram.com/p/CvIQ6-MMrRF/}

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχαν στιγμές που αμφέβαλε για τον εαυτό της ή αισθάνθηκε χαμένη, παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι έχει βιώσει τέτοια συναισθήματα. Ωστόσο φροντίζει να υπενθυμίζει γρήγορα στον εαυτό της ότι πρέπει να είναι δυνατή, να κοιτάει μπροστά, να μαθαίνει από τα λάθη και να αγκαλιάζει τις νίκες.

Μαθήματα ζωής από μια μεγάλη ηθοποιό.

{https://www.youtube.com/watch?v=cFE7Pjcoqs4}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.08.2023 - 17:01