5 στιλιστικές συμβουλές που θα αλλάξουν άμεσα την εμφάνισή σου

31.01.2023
5 στιλιστικές συμβουλές που θα αλλάξουν άμεσα την εμφάνισή σου
Υπάρχουν μερικά στιλιστικά λάθη που καλό είναι να αποφεύγεις, προκειμένου να αξιοποιείς με τον καλύτερο τρόπο το ντύσιμό σoυ και να φαίνεσαι ακόμη πιο όμορφη. Και μπορείς να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις από σήμερα.

Φοράς πολύ μεγάλα prints

Οι γιγάντιες, υπερμεγέθεις, τολμηρές στάμπες όχι μόνο σε κάνουν να φαίνεσαι παχιά αλλά αλλοιώνουν την όλη εικόνα σου. Σε περίπτωση που δεν είσαι σίγουρη για το ρούχο σου, φόρα ένα κομμάτι με print και κρατήσε όλα τα άλλα κλασικά και ουδέτερα.

Μαθαίνοντας πώς να συνδυάζεις με το ντύσιμο σου μόνο ένα μικρό print κάθε φορά, θα καταφέρεις να διαμορφώσεις μια εξαιρετική βάση για την ανάμειξη διαφορετικών μοτίβων, σε μελλοντικές στιλιστικές σου επιλογές.

Τα ρούχα σου δεν αναδεικνύουν το σώμα σου

Ένα από τις πιο σημαντικά πράγματα στην αναζήτηση του κατάλληλου ντυσίματος είναι να λάβεις υπόψη το σχήμα του σώματός σου. Τα σωστά ρούχα πρέπει να αναδεικνύουν το σχήμα του σώματος σου και να τονίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου. Το σχήμα του σώματός σου θα καθορίσει ποια ρούχα σου ταιριάζουν και ποια όχι, καθώς και πώς μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα τη γκαρνταρόμπα σου.

Οι 5 καθημερινές συνήθειες που καλό είναι να σταματήσεις αν θέλεις να φαίνεσαι νεότερη

Δεν ντύνεσαι σύμφωνα με την ηλικία σου

Αυτό που μας φαίνεται ιδανικό για το στιλ μας κάποια χρονική στιγμή, αλλάζει με τον καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να φαίνεσαι υπέροχη όσο μεγαλώνεις. Εάν δεν είσαι πραγματικά σίγουρη για το τι είναι κομψό για εσένα, θα πρέπει να επιμείνεις στο να ντύνεσαι κλασικά, καθώς αυτό φαίνεται καλύτερα όσο περνάει ο καιρός.

Είναι καλύτερο να αφήσεις πίσω σου ρούχα που φορούσες στα είκοσί σου και να κάνεις μια ανακαίνιση στη γκαρνταρόμπα σου. Κομμάτια όπως φορέματα μέχρι τον αστράγαλο, παντελόνια και casual πουκάμισα, φαίνονται ως μια πολύ καλύτερη ιδέα όταν κάνεις στιλιστικές αλλαγές.

Φοράς λάθος χρώματα

Το να φοράς λάθος χρώματα είναι ένα συνηθισμένο στιλιστικό λάθος. Το έντονο κίτρινο ή το ζεστό ροζ που μπορεί να βλέπεις να φοράνε οι φίλες σου, μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό πάνω τους, αλλά ενδεχομένως να μην ταιριάζει σε εσένα.

Δοκίμασε διαφορετικά χρώματα και επίλεξε αυτά που δείχνουν καλύτερα πάνω σου.

5 τάσεις του χειμώνα και πώς να τις φορέσεις στα καθημερινά σου σύνολα

Επιλέγεις το λάθος ζευγάρι γυαλιά για το σχήμα του προσώπου σου

Ακριβώς όπως το σχήμα του σώματός σου, το σχήμα του προσώπου σου είναι επίσης κάτι σημαντικό που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν αγοράζεις γυαλιά οράσεως ή ηλίου. Τα γυαλιά είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξεις ποια είσαι, να αναδείξεις το στυλ σου και την προσωπικότητά σου.

Μπορείς πάντα να βρεις τα κατάλληλα γυαλιά για εσένα. Απλώς ρίξε μια προσεκτική ματιά στο σχήμα του προσώπου σου, μελέτησε τι σου φαίνεται ταιριαστό σε ανάλογα πρόσωπα με το δικό σου και μάθε τι να αναζητήσεις στο επόμενο ζευγάρι σου. Και φυσικά μπορείς να εμπιστευθείς τη γνώμη ενός ειδικού στην επιλογή γυαλιών.