Lisa Marie Presley: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση της κόρης της, Riley Keough, μετά τον θάνατό της

20.01.2023
Lisa Marie Presley: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση της κόρης της, Riley Keough, μετά τον θάνατό της
Με μια γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας της, Lisa Marie Presley, η Riley Keough, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει μια δεύτερη μεγάλη απώλεια μετά την αυτοκτονία του αδελφού της, το 2020.

Η μοναχοκόρη του Elvis Presley πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 12 Ιανουαρίου βυθίζοντας σε θλίψη τη μητέρα της, Priscila, τις κόρες της Riley Keough (34) και Finley και Harper (14), φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ήταν μόλις 54 ετών.

Η Lisa Marie δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χαμό του μοναχογιού της, Benjamin, ο οποίος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του πριν από τρία χρόνια, ενώ η αδελφή του, Riley, με την οποία ήταν πολύ δεμένοι, τον τιμά πολύ συχνά και δημόσια, μέσω social media, όπως για παράδειγμα αυτές οι δυο αναρτήσεις που έκανε τα δύο προηγούμενα χρόνια ανήμερα των γενεθλίων του.


"Ο κόσμος είναι παράξενος χωρίς εσένα", έγραφε πριν από μερικούς μήνες η Riley και που να ήξερε τότε ότι επρόκειτο να αποχαιρετήσει τόσο σύντομα και τη μητέρα της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σήμερα, 20/1/2023, πραγματοποιήθηκε με μια ιδιωτική τελετή η ταφή της Lisa Marie στην Graceland, τη θρυλική έπαυλη του πατέρας της, απέναντι από τον τάφο του ίδιου και δίπλα σε αυτόν του Benjamin, ενώ την ερχόμενη Κυριακή, 22/1/2023, έχει προγραμματιστεί μια δημόσια τελετή όπου θα τιμηθεί η μνήμη της και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν να παραβρεθούν.

Για εκείνους που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Memfis έχει ανακοινωθεί πως η όλη τελετή θα προβληθεί σε Live Streaming.

Σήμερα, λοιπόν, η Riley έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό της μητέρας της καθώς μοιράστηκε μια γλυκύτατη ασπρόμαυρη φωτογραφία των δυο τους από το παρελθόν, την οποία συνόδευσε με μια μαύρη καρδιά, που σίγουρα αντιπροσωπεύει το συναίσθημά της ύστερα και από αυτή την τεράστια απώλεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 13:50