Chrissy Teigen και ο John Legend υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί και αυτή είναι πρώτη του φωτογραφία

20.01.2023
Chrissy Teigen και ο John Legend υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί και αυτή είναι πρώτη του φωτογραφία
Πανευτυχείς είναι η Chrissy Teigen και ο John Legend που κρατούν πια στην αγκαλιά τους τη νέα τους κορούλα, η οποία ήρθε δυόμιση χρόνια μετά την απώλεια ενός ακόμη παιδιού, γεγονός που τους είχε "τσακίσει"!

"Είναι εδώ.. Η Esti Maxine Stephens - και το σπίτι ξεχειλίζει και η οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη", γράφει συγκινημένη η Teigen συμπληρώνοντας αφενός ότι ο μπαμπάς δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει βλέποντας πόσο ερωτευμένοι είναι η Luna και ο Miles με τη μικρή τους αδελφή, αφετέρου ότι η ίδια μαθαίνει πως ναι, ακόμη και ύστερα από καισαρική, τις... πάνες δεν τις γλιτώνεις.

"Είμαστε πανευτυχείς" ολοκληρώνει η Chrissy ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ζεστές ευχές και μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία των τριών παιδιών της μαζί! Σκέτη γλύκα.

Όταν τον περασμένο Αύγουστο είχε ενημερώσει τους followers της για τη νέα εγκυμοσύνη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της για την επιτυχία και αυτού του νέου κύκλου γονιμότητας τον οποίο είχε ακολουθήσει.

"Τα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα με ανάμεικτα συναισθήματα -και λίγα λέω- αλλά η χαρά ήρθε ξανά στο σπίτι και στις καρδιές μας", έγραφε στο post tης η Chrissy ενώ αμέσως μετά εστίασε στο πόδι της. "1 εκατομμύριο ενέσεις μετά (στο πόδι τελευταία, όπως μπορείτε να δείτε) περιμένουμε ακόμη ένα μωρό", συνέχισε εξηγώντας ότι σε κάθε ραντεβού με τον γιατρό που έβλεπε ότι το παιδάκι ήταν γερό σκεφτόταν να κάνει την ανακοίνωση, όμως αμέσως μετά αποφάσιζε να περιμένει λίγο ακόμη.

Τελικά δεν μπόρεσε να το κρατήσει άλλο μυστικό και το μοιράστηκε. "Δε νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από τον γιατρό με περισσότερο ενθουσιασμό από νεύρα, αλλά μέχρι τώρα είναι όλα τέλεια και όμορφα και νιώθω τέλεια και γεμάτη ελπίδα", τόνιζε η Teigen και ιδού η ανάρτησή της.