Τα μέλη των Maneskin...«παντρεύτηκαν» μεταξύ τους!

20.01.2023
Τα μέλη των Maneskin...«παντρεύτηκαν» μεταξύ τους!
Το συγκρότημα έκανε ένα γάμο-έκπληξη με διάσημους καλεσμένους

Έναν γάμο που κανείς δεν περίμενε και εξέπληξε όλους έκαναν τα μέλη των Maneskin στη Ρώμη, οι οποίοι «παντρεύτηκαν» μεταξύ τους για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους. Οι τέσσερις μουσικοί που απαρτίζουν το ιταλικό ροκ συγκρότημα σόκαραν τους πάντες διοργανώνοντας έναν γάμο τον οποίο τέλεσε ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele.

Kris Jenner: Αποκαλύπτει πώς νιώθει που 9 από τα 12 εγγόνια της γεννήθηκαν εκτός γάμου

Όλοι τους φορούσαν λευκά, φτάνοντας στο κτίριο Palazzo Brancaccio με δικές τους λευκές Cadillac, με τη Victoria και τον Ethan ντυμένους νύφες και τους Damiano και Tomas γαμπρούς. Όταν ο Alessandro Michele τους ρώτησε: «Θέλετε να παντρευτείτε υποσχόμενοι να είστε πιστοί ο ένας στον άλλον για πάντα, στη χαρά και στον πόνο, στην αγάπη και στην τιμή κάθε μέρα της ζωής σας;» εκείνοι απάντησαν θετικά, αντάλλαξαν δαχτυλίδια, φιλήθηκαν μεταξύ τους και έδωσαν μια συναυλία με κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ «Rush!».

Madonna: Ο όμορφος χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τα παιδιά της

Προηγουμένως, ο κιθαρίστας του group, Toma, ανήρτησε στο προφίλ του συγκροτήματος ένα βίντεο στο οποίο παίζει με την ηλεκτρική κιθάρα ένα γαμήλιο εμβατήριο σε μια ταράτσα με φόντο τη Ρώμη. Το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι, όπως οι σκηνοθέτες Baz Luhrmann και Paolo Sorrentino, ο ράπερ Machine Gun Kelly, η τραγουδίστρια Elisa και οι ποδοσφαιριστές της Roma, Paulo Dybala και Lorenzo Pellegrini.