The Voice: Η απίθανη μουσική μονομαχία μεταξύ Σάκη και Πάνου για την όμορφη Καλένα - Ποιος ήταν ο νικητής; [video]

26.10.2020
The Voice: Η απίθανη μουσική μονομαχία μεταξύ Σάκη και Πάνου για την όμορφη Καλένα - Ποιος ήταν ο νικητής; [video]
Μία σπάνια στιγμή διεκδίκησης είδαμε στο χθεσινό, 7ο επεισόδιο των Blind Auditions, με πρωταγωνιστές τους δυο άνδρες κριτές του μουσικού talent show του ΣΚΑΪ και "μήλον της έριδος" μία από τις πιο δυνατές διαγωνιζόμενες που έχει ανέβει στη σκηνή.

Η Κατερίνα (Καλένα) Κτίστη διάλεξε να τραγουδήσει το Shallow της Lady Gaga μπροστά στην επιτροπή, την οποία και ενθουσίασε, φυσικά, παρότι η Έλενα ήταν η μόνη που δεν πάτησε το κουμπί.

Η ενέργεια της 26χρονης κοπέλας, η οποία, όπως εξήγησε, έχει σπουδάσει τοπογράφος αλλά η μουσική την έχει κερδίσει 100% ξεχείλισε και εντυπωσίασε κριτές και κοινό. Ιδού για του λόγου το αληθές:

Ο Πάνος ήταν ο πρώτος που γύρισε την καρέκλα του και, αντίθετα σε ό,τι μας έχει συνηθίσει ως τώρα, έδειξε αμέσως τον ενθουσιασμό του με πρωτόγνωρη ταραχή.

Ο Σάκης μπήκε πολύ γρήγορα στο "παιχνίδι" και για να κάνει πιο δυνατή τη θέση του, σηκώθηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την Καλένα το Shallow ως άλλος Bradley Cooper.

Το ντουέτο, ήταν πράγματι εκρηκτικό, όμως ο Πάνος δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Ούτε καν! Ανέβηκε κι εκείνος στη σκηνή και σε μια απίστευτη στιγμή αυτοσχεδιασμού έβαλε τα δικά του λόγια στον σκοπό του τραγουδιού προσκαλώντας τη γλυκύτατη και πολύ ταλαντούχα διαγωνιζόμενη στην ομάδα του.

Ε, αυτό ήταν. Ακόμη και ο Σάκης αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου. "Να σου πω... Κι εγώ με τον Πάνο θα πήγαινα", είπε στην Καλένα, η οποία, φυσικά, έκανε ακριβώς αυτό. Στην ομάδα του Πάνου η Καλένα και ιδού η πραγματικά πολύ όμορφη στιγμή της μουσικής μονομαχίας μεταξύ των δύο κριτών του The Voice.