Ο γιος του Matthew McConaughey είναι ίδιος ο μπαμπάς του

26.10.2020
Ο γιος του Matthew McConaughey είναι ίδιος ο μπαμπάς του
Περί γονιδίων ο λόγος!

O Matthew McConaughey κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Greenlights» και η οικογένεια του, του έκανε ένα γλυκό δώρο για να το γιορτάσει. Η σύζυγός του, Camila Alves McConaughey, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram με τον 12χρονο γιο τους, τον Levi, φτιάχνοντας μπισκότα σοκολάτας (χωρίς ζάχαρη παρακαλώ) προς τιμήν της περίστασης. Και η χαριτωμένη φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι ο γιος του ηθοποιού μοιάζει απίστευτα με τον διάσημο πατέρα του.

«Το βλέμμα στα πρόσωπά μας τα λέει όλα .. η καλύτερη Sugar Free συνταγή σοκολατένιων μπισκότων από τον φίλο μας @roccodispirito!» γράφει το ποστ. «Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη εορτασμούς με τον @officialmcconaughey για την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου του #Greenlights , γι 'αυτό είχαμε μια δικαιολογία για να φτιάξουμε αυτό το καταπληκτικό επιδόρπιο. Οι κριτές στο σπίτι του δίνουν 10/10! H συνταγή είναι στα stories μου, ώστε να μπορέσετε να τη δοκιμάσετε τώρα»! γράφει η Camila.

Το πανέμορφο ζευγάρι έχει επίσης δύο μικρότερα παιδιά, τη 10 χρονη Vida και τον 8 ετών Livingston. Ο σταρ του «How To Lose A Guy In 10 Days» αποκάλυψε πρόσφατα ότι, το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής του ήταν που έγινε πατέρας. Σε μια συνέντευξή του στο Dr. Oz Show, ο ηθοποιός εξήγησε ότι το να γίνει γονιός ήταν η μεγαλύτερη του φιλοδοξία από τότε που ήταν μόλις 8 ετών.

«Στο 8χρονο μυαλό μου, ο κοινός παρονομαστής, εκτός από το σεβασμό για τους πρεσβύτερους, ήταν ότι ήταν όλοι πατεράδες», είπε όταν μίλησε με τον Oz. «Ω, αυτό είναι το αποκορύφωμα της ζωής. Αυτή είναι η επιτυχία. Ήξερα από εκείνη τη μέρα ότι ήθελα να γίνω πατέρας», είπε.

Ο ηθοποιός και το εντυπωσιακό μοντέλο παντρεύτηκαν το 2012 ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Άρχισαν να βγαίνουν το 2007 και απέκτησαν δύο παιδιά, που γεννήθηκαν το 2008 και το 2010, αντίστοιχα, πριν οι δυο τους παντρευτούν. Αργότερα απέκτησαν το τρίτο τους παιδί.