Katy Perry: Χορεύει έγκυος στον Orlando Bloom έξω από αυτοκίνητο

08.08.2020
Katy Perry: Χορεύει έγκυος στον Orlando Bloom έξω από αυτοκίνητο
Το νέο βίντεο στα social media

Η 9 μηνών έγκυος Katy Perry Κέιτι Πέρι φαίνεται σε νέο βίντεο στα social media να χορεύει χαρούμενη στον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom, έξω από αυτοκίνητο. Το βίντεο ανήρτησε ο ίδιος, και η 35χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να σηκώνεται από το κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ εκείνος την ρωτά τι μέρα είναι.

Δες και αυτό: Tina Kunakey: Η σέξι σύζυγος του Vincent Cassel είναι στη χώρα μας και οι φωτογραφίες της είναι... φωτιά!

"Είναι Παρασκευή!", λέει ο ηθοποιός και η Perry πηδά έξω από το αυτοκίνητο, σηκώνοντας την μπλούζα της πάνω από την φουσκωμένη κοιλιά της και χορεύοντας δίπλα στο αμάξι.

Ayyyy what day is it?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Aug 7, 2020 at 6:33pm PDT

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η τραγουδίστρια μιλώντας για την εγκυμοσύνη, είχε πει: "Πραγματικά με τρομοκρατούσε η ιδέα πριν από μερικά χρόνια. Σκεφτόμουν ότι δεν έχω ιδέα πώς θα το κάνω αυτό. Είναι τρελό. Μετά βίας μπορώ και φροντίζω τον εαυτό μου". Παρ'όλα αυτά, όταν κατάφερε να διαχειριστεί την κατάθλιψη των τελευταίων ετών, είπε πως κάτι άλλαξε μέσα της. "Η θεραπεία μού άλλαξε την ζωή και εκείνη του Orlando και πολλών φίλων μου. Με βοήθησε να επαναπροσδιορίσω τι σκέφτομαι για μένα και το μοτίβο των πράξεών μου. Μου έδωσε περισσότερη ελευθερία".