Έρικα Πρεζεράκου: Το ατύχημα που της στοίχισε δυο δάχτυλα και η κατάσταση της υγείας της

08.08.2020
Έρικα Πρεζεράκου: Το ατύχημα που της στοίχισε δυο δάχτυλα και η κατάσταση της υγείας της
Δύσκολες ώρες για την πρώην αθλήτρια η οποία μόλις βγήκε από ένα πολύωρο χειρουργείο.

Μια απίθανη περιπέτεια είχε χθες η Έρικα Πρεζεράκου η οποία έκανε διακοπές στην Κύθνο. Μία βόλτα με το φουσκωτό έμελε να είναι μοιραία για την αθλήτρια που, λόγω λάθος χειρισμών, όπως λέγεται, έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα η προπέλα να την τραυματίσει σοβαρά. Έχασε τα δυο δάχτυλα του δεξιού της χεριού.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Λίνας Κεκέση για το protothema.gr η Έρικα Πρεζεράκου -σε κατάσταση σοκ- μεταφέρθηκε αρχικά με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ, όπου και εντέλει υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές το χειρουργείο ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και οι γιατροί του ΚΑΤ κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να σώσουν τα δάχτυλά της, τα οποία είχαν κοπεί. Η Έρρικα νοσηλεύεται στην Κλινική Άκρας Χειρός –Μικρουχειρουργικής Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για ένα άσχημο κόψιμο με μικρά ποσοστά επιτυχίας.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και θυμόμαστε, εκτός από τις αθλητικές επιτυχίες της Έρικας Πρεζεράκου, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας επάξια ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και αυτές στον χορό και το τραγούδι καθώς υπήρξε η πρώτη νικήτρια του "Dancing with the Stars" ενώ την είδαμε και φέτος να διαγωνίζεται στο "Just the 2 of Us":

Ως προς τις άλλες επαγγελματικές τις δραστηριότητες ξεχωρίζουμε τη λειτουργία του πρωτότυπου χώρου Replayce όπου εφαρμόζει μια καινοτόμα μέθοδο εκγύμνασης μέσα από το παιχνίδι για την οποία έχει βραβευτεί.