Melania και Donald Trump: Μία ακόμη υπερβολικά αμήχανη σκηνή που κατέγραψε η κάμερα

03.06.2020
Melania και Donald Trump: Μία ακόμη υπερβολικά αμήχανη σκηνή που κατέγραψε η κάμερα
Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Δύσκολες στιγμές για τις ΗΠΑ όπου ο τραγικός θάνατος του άτυχου George Floyd έχει φέρει τον κόσμο στα... "κάγκελα" και τον πρόεδρο στο καταφύγιο!

Οι αντιδράσεις μετά το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή στον νεαρό άντρα στη Μινεάπολι έχουν πάρει τεράστια έκταση φέρνοντας τη χώρα που ακόμη θρηνεί θύματα από τον κορονοϊό και πληγές από ανεργία και ανέχεια στα πρόθυρα... εξέγερσης.

Σε όλη αυτή τη συγκυρία, ο Donald Trump κάθε άλλο παρά κατευναστικός υπήρξε, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η είδηση ότι εν μέσω γενικευμένων επεισοδίων, εκείνος εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο και κρύφτηκε στο πυρηνικό καταφύγιο.

Η κοινή γνώμη τάχθηκε εναντίον του και εκείνος, προφανώς, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει την άσχημη εικόνα του, εμφανίστηκε χθες με τη σύζυγό του και πόζαραν μαζί για τους δημοσιογράφους.

Η Melania είχε το γνωστό σοβαρό/θυμωμένο/"ξινό" ύφος της και ο Πρόεδρος προσπαθούσε να φανεί πιο χαλαρός. Μέχρι που έσκασε και χαμόγελο, ο οποίο ζήτησε και από τη σύζυγό του να κάνει. Ο φακός δείχνει ξεκάθαρα να λέει η λέξη "smile". Η ανταπόκριση της Melania στο αίτημα του συζύγου της ήταν τόσο... αποτυχημένη που η εικόνα, όπως είπαμε και νωρίτερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου με σχόλια καθόλου κολακευτικά για το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ. Ιδού: