Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

04.06.2020
Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε το όνειρό της πραγματικότητα
Μία αποκάλυψη σε προσωπικό επίπεδο έκανε πριν από λίγες μέρες η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μοιράζεται πολύ συχνά σκέψεις και φωτογραφίες μέσω social media. Στην περίοδο της καραντίνας και, προφανώς, κάνοντας εκκαθάριση στα άλμπουμ της, είχε προκαλέσει "σάλο" με εικόνες από τη φοιτητική της ζωή και τα πρώτα βήματα της καριέρας της που είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Την περασμένη εβδομάδα, η αφορμή ήταν άλλη, καθώς με τη λήξη των μέτρων για τον COVID19, η ηθοποιός που αυτό τον καιρό έχει ταυτιστεί στο μυαλό των τηλεθεατών με τη "Βιολέτα" που ερμηνεύει στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1, βγήκε από το σπίτι της και μπήκε στο μετρό. Από όπου και η πρόσφατη ανάρτησή της. Σε ένα από τα δρομολόγια με το μετρό, λοιπόν, η Θεοφανία Παπαθωμά, φαίνεται πως πραγματοποίησε ένα όνειρό της. Μπήκε στο βαγόνι με το ποδήλατο. Ιδού τι έγραψε στη λεζάντα, καθώς και η φωτογραφία που μοιράστηκε.

"Εκανα το ονειρο μου πραγματικοτητα. Μπηκα στο μετρο με το ποδηλατο μου! Τελεια αισθηση. Κι οπως βλεπετε στο μετρο εχει μονο ποδηλατες πια!", γράφει στη λεζάντα η Θεοφανία και ιδού για του λόγου το αληθές.