Η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια ξανθιά [photo]

27.08.2018
Η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια ξανθιά [photo]
Μια μεγάλη αλλαγή φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει για τη νέα σεζόν η γνωστή παρουσιάστρια, αλλά ακόμη δεν την έχει παρουσιάσει επίσημα.

Τα τελευταία χρόνια η Φαίη Σκορδά έχει υιοθετήσει το πλατινέ λουκ, το οποίο της πηγαίνει πάρα πολύ. Στην τελευταία φωτογραφία, όμως, που μοιράστηκε στα social media φάνηκε μια αλλαγή που, προφανώς, δοκιμάζει, και μας ξάφνιασε.

Σε μια πρόσφατη λήψη, λοιπόν, βλέπουμε τη Φαίη να ποζάρει στον φακό με μια πετσέτα στα μαλλιά, όμως από το λίγο που φαίνονται οι ρίζες της, είναι εμφανές ότι είναι πιο σκούρο το χρώμα της.

Αν ήθελε να λειτουργήσει ως teaser η λήψη τα κατάφερε. Αν πάλι απλά καθυστέρησε τις αντάυγειες και σε λίγο, με την αρχή τη σεζόν θα τη δούμε και πάλι κατάξανθη, θα φανεί!

Αυτές τις μέρες πάντως η δια η παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της Πρωινό στον ΑΝΤ1, όπου ύστερα από πολλά χρόνια θα έχει στο πλευρό της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η "αυλαία" για το νέο σχήμα λέγεται ότι θα ανοίξει στις 17 Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε!

Αυτό το διάβασες; Φαίη Σκορδά: Οι 6 "μαγικοί" κανόνες διατροφής της για το τέλειο κορμί

Ιδού και η εν λόγω φωτογραφία και φυσικά αναμένουμε μια πιο ενδεικτική για την επιβεβαίωση, ή διάψευση της αλλαγής!