Vincent Cassel: Η καντάδα που έκανε στη νέα σύζυγό του φορώντας μόνο μια πετσέτα [video]

27.08.2018
Vincent Cassel: Η καντάδα που έκανε στη νέα σύζυγό του φορώντας μόνο μια πετσέτα [video]
Ο πρώην σύζυγος της Monica Bellucci παντρεύτηκε πριν από δυο μέρες την κατά 30 χρόνια νεότερη αγαπημένη του και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.

Ο Vincent Cassel και η 21ός ετών Tina Kunakey, παντρεύτηκαν στις 25 Αυγούστου σε μια μικρή, ιδιωτική τελετή στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων, πολύ κοντά στην πατρίδα της νύφης, το Biarritz.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο Vera Wang νυφικό της ενώ το χτένισμα και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους και εντυπωσίασε.

Τα social media γέμισαν από εικόνες των νεόνυμφων, όμως σίγουρα, αυτό που ξεχώρισε ήταν ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο γαμπρός και αφορούσε σε μια ιδιαίτερη αφιέρωση που έκανε στη νέα του -όνομα και πράγμα- σύζυγο!

Ο 52χρονος Cassel λατρεύει τη βραζιλιάνικη μουσική σε βαθμό που η Tina "τρελαίνεται" πολλές φορές όπως παραδέχτηκε στην πρόσφατη κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair Τι πιο ταιριαστό για εκείνον, λοιπόν να εκφράσει τα συναισθήματά του με ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια, το οποίο μάλιστα τραγούδησε ο ίδιος ως καντάδα κάτω από το παραθύρι της. Ημίγυμνος, βέβαια, φορώντας μόνο μια πετσέτα ο διάσημος -και πανευτυχής, όπως φαίνεται- τροβαδούρος! Αν κάτι τέτοιο ακούγεται εντυπωσιακό μόνο ως είδηση, που να το δεις και ως εικόνα.

Ιδού λοιπόν η ανάρτηση για του λόγου το αληθές!

Gringo da parada Com @mosquitomqt @inaciorios @brunocampos___ #tegosto #fundodequintal #sambaserenata #backstage #off

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Cassel (@vincentcassel) στις

Και φυσικά, ανάλογη ανάρτηση δεν έλειψε και από την πλευρά της νύφης, η οποία συνόδευσε μια φωτογραφία του ημίγυμνου κανταδόρου αγαπημένου της με μία μόνο λέξη στη λεζάντα: "Σύζυγος"!

spouse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Kunakey Di Vita (@tinakunakey) στις