Τον δρόμο για την... ζούγκλα ετοιμάζεται να πάρει ο Αρναούτογλου!

03.03.2017
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλείται να ανεβάσει τον δείκτη της τηλεθέασης του ΑΝΤ1, αλλά όχι από το «The 2Night Show», αλλά από την ζούγκλα! Μετά τη σαρωτική πορεία του «Survivor» και την άνοδο του ΣΚΑΪ στους πίνακες τηλεθέασης, ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να βρει πώς θα… επιβιώσει στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Μεταξύ λοιπών των εκπομπών που μελετούν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι και το «I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!», στο οποίο συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα του θεάματος, οι λεγόμενοι «επώνυμοι» και περνούν… τα πάνδεινα, μέχρι να βροντοφωνάξουν «Είμαι διάσημος. Πάρτε με από δω…»!

Οπως αναφέρει το MelasBlog άρχισαν τις διερευνητικές συναντήσεις με celebrity, ενώ εκεί, στο τραπέζι των συσκέψεων κάθισε κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί οριστικά ότι θα το κάνουν. Ενα ακόμα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι τι θα γίνει με την εκπομπή «The 2Night Show», τους δύο περίπου μήνες που θα στείλουν τον Αρναούτογλου στη ζούγκλα μαζί με τους celebrities διαγωνιζόμενους.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά αν τελικά στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίσουν να το κάνουν, τότε ότι στις αρχές Απριλίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει τους «celebrities» του και θα πάει στη ζούγκλα.