Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Για ποιους λόγους έχει μετανιώσει πικρά [photos]

03.03.2017
Ο μεγαλύτερος σταρ ταινιών δράσης του Χόλιγουντ δεν ντρέπεται να ομολογήσει ότι έχει κάνει πολλά λάθη, τα οποία βαρύνουν στην συνείδησή του και εύχεται να μπορούσε να τα διορθώσει, αν και γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Ο Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ ήταν η εκπλήρωση του αμερικανικού ονείρου. Μετανάστης από την Αυστρία στις ΗΠΑ, εστεμμένος body builder, παντρεύτηκε μια έξυπνη και δυναμική δημοσιογράφο, τη Μαρία Σράιβερ, με καταγωγή από την οικογένεια των Κένεντι, επιδίωξε και πέτυχε μια αξιοζήλευτη καριέρα στο Χόλιγουντ, την οποία εγκατέλειψε προκειμένου να ζήσει το όνειρό του και να υπηρετήσει δύο θητείες ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Τα είχε όλα και ξαφνικά τα έχασε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της απιστίας του με την οικιακή βοηθό Mildred Baena, με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον 19χρονο σήμερα Τζόζεφ, με διαφορά μόλις λίγες μέρες από τον γιο του με τη Σράιβερ, Κρίστοφερ. Η Μαρία Σράιβερ το ανακάλυψε όταν ο γιος του ήταν ήδη 11 ετών, ενώ όλα αυτά τα χρόνια η οικιακή βοηθός δούλευε στο σπίτι τους. Υπήρξε ένα μεγάλο πλήγμα γι' αυτήν και ζήτησε διαζύγιο. Στη φωτογραφία με τη σύζυγό του.

Στη φωτογραφία με την οικιακή βοηθό Mildred Baena και τον γιο τους μικρό, ενώ δεξιά ο γιος του σήμερα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Men's Journal ο θρυλικός «Εξολοθρευτής» μιλά για τα γεγονότα αυτά και για το πόσο έχει μετανιώσει. «Μπορεί να το σκέφτομαι πολύ συχνά και να “χτυπάω” τον εαυτό μου όσο θέλω, ωστόσο η κατάσταση δεν αλλάζει. Έτσι επικεντρώνομαι στο πώς να μπορέσω να προχωρήσω μπροστά. Πώς μπορώ να έχω μια καλή σχέση με τα παιδιά μου. Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Αν μπορούσα και στην πραγματικότητα να το κάνω όπως στην ταινία μου Εξολοθρευτής, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έκανα και θα έλεγα: “Μην το κάνεις αυτό Άρνολντ, μη!” Ξέρεις είναι πολύ εύκολο εκ των υστέρων. Αλλά δυστυχώς δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα»