Κορινθίου - Αϊβάζης: Στο δικηγόρο για διαζύγιο;

29.03.2015
Η αλήθεια είναι ότι για το γάμο της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για σοβαρή κρίση. Εξάλλου, τελευταία και οι δύο παραδέχονται σε συνεντεύξεις τους ότι πέρασαν προβλήματα.

Τώρα, έρχεται η εφημερίδα real και με δημοσίευμα της υποστηρίζει ότι το ζευγάρι έφτασε μέχρι το δικηγόρο για να πάρει διαζύγιο! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι, μετά από έναν ακόμα έντονο καβγά, λόγω σκηνής ζηλοτυπίας του ηθοποιού, αποφάσισαν θυμωμένοι να προσφύγουν σε δικηγόρο καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν έδειχναν αξεπέραστα εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ήταν και οι δύο αποφασισμένοι να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου κι έφτασαν μέχρι την πόρτα δικηγορικού γραφείου! Ωστόσο, η αγάπη τους και η λογική υπερίσχυσαν κι έτσι κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση. Πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αϊβάζης, αντιλαμβανόμενος την πίεση που είχε ασκήσει στη σύζυγό του λόγω της ζήλειας του, επέστρεψε σε εκείνη με ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια.

Πλέον, οι δυο τους δηλώνουν ευτυχισμένοι, έχοντας αφήσει στην άκρη τα προβλήματα που τους χωρίζουν. Εξάλλου, τα συναισθήματα που μοιράζονται είναι πολύ πιο δυνατά από μία σκηνή ζήλειας που λίγο έλειψε να τιναξει το γάμο τους στον αέρα.