Τραγικό: Έφυγε από τη ζωή και η δεύτερη κόρη της Βέφας

10.02.2015
Είναι από εκείνες τις ειδήσεις που ειλικρινά δεν τις πιστεύεις. Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου δεν πρόλαβε να συνέλθει από την τραγική ξαφνική απώλεια της κόρης της Αλεξίας και τώρα έφυγε νικημένη από καρκίνο η δεύτερη κόρη της, Αγγελική.

Η κηδεία της Αγγελικής θα γίνει αύριο στη 1 το μεσημέρι από το νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας. Η οικογένεια της Βέφας Αλεξιάδου είναι συγκλονισμένη, και δεν μπορεί αν συνειδητοποιήσει το παιχνίδι της μοίρας - αυτή τη δεύτερη απώλεια στην οικογένεια μέσα σε λίγους μήνες.

Η Άντζι Αλεξιάδου ήταν παντρεμένη με τον συνθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Ντόντορο. Συμμετείχε στις οικογενειακές επιχειρήσεις και πάλευε με τον καρκίνο τα τελευταία τρία χρόνια.

Τραγική σύμπτωση ότι σήμερα Τρίτη (10/2) του Αγ. Χαραλάμπους, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Αγγελική Αλεξιάδου, γιορτάζει η μικρή εγγονή της Βέφας, Χαρά.

Και μάλιστα, η Βέφα μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook έγραψε τις συγκινητικές ευχές της για τη μικρή της εγγονή, ενώ δέχτηκε και πολλά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους.