Μέντες & Γκόσλινγκ τέλος: κοιμήσου εσύ μαζί του!

06.02.2014
Το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια ζευγάρι, όμως ο διάσημος ηθοποιός έχει μια αγκαλιά για όλες τις γυναίκες…

Πριν από λίγες μέρες φήμες ήθελαν την Εύα Μέντες (Eva Mendez) να αρνείται να περάσει από την ηλεκτρονική πύλη του αεροδρομίου εξηγώντας ότι είναι έγκυος. Η διάσημη λατίνα ηθοποιός διέψευσε την είδηση μέσω εκπροσώπου, ο οποίος τόνισε ότι "η Εύα αποφεύγει πάντα την πόρτα αυτή, προτιμώντας τον ατομικό έλεγχο".

Σχετικά με την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη, πάντως, η απορία σχετικά με την πατρότητα του παιδιού ήταν εύλογη, καθώς οι φήμες ήθελαν την Μέντες να είχε χωρίσει με τον αγαπημένο της, Ράιαν Γκόσκλινγκ (Ryan Gosling).

Σήμερα, το θέμα του χωρισμού επανέρχεται στον διεθνή Τύπο –χωρίς όμως επίσημη δήλωση από το ζεύγος, και πάλι.

Τόσο το περιοδικό "In Touch" όσο και το "Life & Style Weekly" μεταφέρουν ότι οι δύο ηθοποιοί έφτασαν σε ένα σημείο που ή θα παντρευόταν ή θα χώριζαν.

"Ο Ράιαν ήθελε να νοικοκυρευτεί. Να κάνει παιδιά. Η Εύα όμως όχι. Διάλεξε τη δουλειά από την οικογένεια, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος", μεταφέρουν πηγές, τονίζοντας όμως ότι ο χωρισμός, που έγινε πριν από τα Χριστούγεννα, δεν ήταν καθόλου άσχημος.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ παραμένει ένας από τους πιο σέξι και ποθητούς άντρες στη σόουμπιζ. Εξ ου και ενέπνευσε τους ανθρώπους του σάιτ που δημιουργεί και πουλάει χειροποίητα και βίντατζ αντικείμενα, etsy.com να διαφημίσουν ένα μαξιλάρι με τη μορφή του.

Το μαξιλάρι, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες είναι σε φυσικές διαστάσεις και μπορεί να δίνει την ψευδαίσθηση ότι ξαπλώνει κανείς αγκαλιά με τον διάσημο ηθοποιό.



Τσέκαρέ το –και αγόρασέ το αν θέλεις- εδώ…