Παππά: Απαντά στις σκληρές κριτικές για Κολντεμπέλα

06.02.2014
Σάλος προκλήθηκε μετά τη δήλωση της Χριστίνας Παππά στο Πρωινό mou ότι ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον πρώην σύζυγο της προκάλεσε αρνητική εντύπωση σε όσους της άκουσαν και κυρίως ο τρόπος (φυσικά και απλά) που είπε ότι εκείνη μπορεί να κάνει παιδιά, αλλά δεν μπορούσε εκείνος.

Και το «κερασάκι» στην τούρτα, που έστρεψε την κοινή γνώμη εναντίον της Παππά ήταν η αποκάλυψη ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο αδελφός του πρώην, μόνο που εκείνος έχει υιοθετήσει παιδί. Και στις σκληρές κριτικές που ακολούθησαν έρχεται να απαντήσει η ηθοποιός, εξηγώντας ότι δεν έκανε καμία «αποκάλυψη, αφού το πρόβλημα του πρώην συζύγου της είναι γνωστό(!)

«Καταρχάς δεν έκανα κάποια αποκάλυψη. Είναι μια ιστορία που με έχει πονέσει και έχω κλάψει πάρα πολύ, γιατί ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί και δεν μπορούσα. Την ίδια στιγμή κάποιοι έγραφαν πως δεν έμενα έγκυος για να μην χαλάσει το σώμα μου. Ο Κλαούντιο είναι ένας άνθρωπος χωρίς συμπλέγματα, γιατί έχει μεγαλώσει σε μια άλλη χώρα και δεν έκρυβε ποτέ το πρόβλημά μας. Το γνώριζαν όλοι όσοι ήταν κοντά μας. Δεν θα έλεγα τίποτα δημόσια αν πίστευα ότι θα τον πλήγωνα» δηλώνει.

Και όπως είπαν στο Πρωινό mou, η ηθοποιός επικοινώνησε με τον Κολντεμπέλα, με το που ξέσπασε ο χαμός. «Ο πρώην σύζυγός μου ζει πλέον μόνιμα στην Ιταλία, και όταν είδα ότι τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν, επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί του, του εξήγησα τι είπα και γιατί το είπα και δεν αντέδρασε καθόλου. Γιατί στο εξωτερικό οι άνθρωποι δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους- όπως εδώ- και ένας άντρας δεν θεωρείται λιγότερο άντρας αν δεν μπορεί να τεκνοποιήσει» είπε η Παππά.