Τζόουνς & Ντάγκλας: Ζουν ξανά μαζί

01.10.2013
Ύστερα από μια περίοδο δοκιμαστικής διάστασης, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, φαίνεται ότι δίνει στον γάμο του ακόμη μια ευκαιρία.

Το καλοκαίρι, η είδηση για τον χωρισμό του Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones) έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία καθώς παρά την τεράστια διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, οι δυο τους έδειχναν πάντα πολύ αρμονικοί και ευτυχισμένοι.

Τα προβλήματα για το ζεύγος που έχει την ίδια μέρα γενέθλια (25 Σεπτεμβρίου) αλλά με διαφορά 25 χρόνων (!) ο ένας από τον άλλο φαίνεται ότι ξεκίνησαν μετά τον καρκίνο του 69χρονου Ντάγκλας και άρχισαν να συσσωρεύονται με τη διπολική διαταραχή της 44χρονης Τζόουνς.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως, λέγεται ότι ήταν η απόφαση του Μάικλ να υποστηρίξει δημοσίως ότι "για τον καρκίνο του, έφταιγε η… αιδοιολειξία".

Αφού την είπε τη χοντράδα, ο Ντάγκλας προσπάθησε να το μαζέψει όσο μπορούσε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εννοούσε τη σύζυγό του, αλλά μάλλον χειρότερα το έκανε, γιατί αν δεν εννοούσε τη σύζυγό του, ποια εννοούσε άραγε;

Ε, αυτά άκουγε και η Κάθριν και έφυγε από το σπίτι ενώ επίσημα ο Ντάγκλας έλεγε ότι "οι δυο τους είναι μια χαρά όμως βρισκόταν σε δοκιμαστική διάσταση", η οποία τώρα πια φαίνεται ότι έληξε.

Ύστερα από δύο μήνες, ο Μάικλ λέγεται ότι επέστρεψε στο υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης όπου ζει το ζευγάρι μαζί με τα δύο παιδιά τους, Ντίλαν και Καρίς.

"Ο Μάικλ και η Κάθριν είναι πάλι μαζί και η απόφασή τους δεν έχει να κάνει μόνο με τα παιδιά", μεταφέρουν πηγές. Κατά τα άλλα, ο καιρός θα δείξει…

Ζ. Κ.