Η Μάιλι Σάιρους μιλά για την εγκυμοσύνη της!

01.10.2013
Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με τις φήμες που θέλουν τη νεαρή τραγουδίστρια έγκυο. Εκείνη τι λέει, αλήθεια;

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) λέγεται πως αποκάλυψε η ίδια πως είναι έγκυος από τον ράπερ Τζούσι Τζέι (Juicy J) στο κοινό των Βραβείων Χιπ Χοπ (BET Hip Hop Awards).

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργαζόταν τελευταία στο τραγούδι "23" μαζί με τον υποτιθέμενο σύντροφο της 20χρονης ποπ σταρ, Mike WiLL.

"Σας διαβεβαιώνω ότι κάνει πολλά περισσότερα από twerking", λέγεται πως είπε όλο νόημα ο Juicy J τη βραδιά των βραβείων λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή η Μάιλι, αναφερόμενη στον σεξι χορό με τη λεκάνη που άφησε "εποχή" στα πρόσφατα βραβεία VMA. (δες το βίντεο στη συνέχεια μετά το τρίτο λεπτό)

"Όχι, είμαι αλήθεια έγκυος", λέγεται ότι απάντησε αμέσως η Μάιλι. Από εκεί και πέρα… ο χαμός.

Η είδηση κυκλοφόρησε σε τρελούς ρυθμούς, με πρωτοστάτη την ίδια τη Σάιρους, η οποία έγραφε στο Twitter κολλητών της σχόλια τύπου "τα έμαθες τα νέα;" ή "ξύπνησα σήμερα το πρωί και έμαθα ότι είμαι έγκυος από τον Τζούσι Τζέι".

Τελικά τα αστεία τελείωσαν και η Μάιλι διέψευσε την είδηση, την ίδια στιγμή που πηγές του περιοδικού "OK!" την ήθελαν όντως έγκυο πριν από λίγο, αλλά από τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth), εξ ου και η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του χωρισμού.


Ζ. Κ.