Έτσι θα φορέσεις την top τάση στη μόδα του Φθινοπώρου!

09.08.2018
Έτσι θα φορέσεις την top τάση στη μόδα του Φθινοπώρου!
Και είναι μία που έχεις φορέσει ξανά και ξανά!

Το αγαπημένο print της Kate Moss, της Donatella Versace αλλά και της... Nanny Fran επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ το ερχόμενο Φθινόπωρο. Από το λεοπάρ, μέχρι τη ζέβρα και τις ρίγες της τίγρης, τα... άγρια ζώα καταλαμβάνουν φέτος την ντουλάπα σου και βγάζουν τον πιο τολμηρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό σου.

Φυσικά ένα τέτοιο κλασικό μοτίβο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα στην πραγματικότητα. Φέτος όμως θα το φορέσουν όλες οι ηλικίες και σε εκδοχές που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί. Με φόντο κάποιο πλούσιο μπεζ ή ένα στακάτο τολμηρό χρώμα όπως το κόκκινο ή το πράσινο, το animal print ξεφεύγει από τα όρια του διαχρονικού και αντικατοπτρίζει την εξαίσια υπερβολή των 80s.

Το animal print είναι άλλωστε το πιο σέξι μοτίβο! Στην ήδη μεγάλη ποικιλία των αιλουροειδών, που τόσο λατρεύει η ιταλική μόδα, προστίθεται φέτος το εξίσου κλασικό φίδι αλλά και το κροκό. Κάνενα περίτεχνο σχέδιο της φύσης δεν έχει μείνει εκτός.

Τόλμησε να το φορέσεις σε ένα total look, ένα μάξι φόρεμα, ένα κλασικό παλτό ή ακόμα και στα αξεσουάρ σου. Συνδύασέ τα με denim κομμάτια, με tailored κοστούμια ή με θηλυκά floral για μία φρέσκια αντιμετώπιση στην τάση των mixed prints!

Δες πώς οι αγαπημένες μας influencers φορούν ήδη το animal print

Διάβασε ακόμη: Yellow Lens Sunglasses: Το νέο trend του Instagram αλλάζει τα γυαλιά που φοράμε

A post shared by Amlul.com (@galagonzalez) on Jun 30, 2018 at 1:42am PDT

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on Jun 26, 2018 at 10:49am PDT