Πρίγκιπας George: Μπήκε στη λίστα με τους πιο καλοντυμμένους celebs!

03.08.2018
Πρίγκιπας George: Μπήκε στη λίστα με τους πιο καλοντυμμένους celebs!
Και είναι σίγουρα η πιο χαριτωμένη καταχώριση της λίστας!

Είναι μόλις 5 χρόνων κι όμως κέρδισε το πρώτο του βραβείο... στυλ! Ο λόγος για τον μικρούλη Πρίγκπα George που είναι ένας από τους πιο καλοντυμμένους ceelbrities σύμφωνα με τη λίστα του Tattler.

Το στυλ του αναφέρεται ως "Christopher Robin chic" που, σε περίπτωση που δεν τον ξέρεις, είναι ο επίσης τρισχαριτωμένος ήρωας του Winnie the Pooh!

Ααναρωτιέσαι πού τον θυμήθηκαν, να σου θυμήσω πως σε λίγες μέρες η νέα ταινία σίκουελ του αγαπημένου παιδικού κόμικ, θα βγει στους κινηματογράφους, με τον Ewan Mc Gregor στον ομώνυμο ρόλο.

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new photograph of Prince George to mark his fifth birthday – thank you everyone for your lovely messages 🎈 📷 @mattporteous

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 21 Ιούλ, 2018 στις 2:30 μμ PDT

Τα κοντά παντελονάκια, τα preppy πουκάμισα και τα χαριτωμένα παπούτσια του μικρούλη πρίγκιπα κέρδισαν το κοινό που τον τοποθέτησε τελικά στην λίστα του Tatler, μια λίστα που περιλαμβάνει ακόμα την Βασίλισσα Ελισάβετ, την Meghan Markle, την Kate Middleton, την Camilla Parker Bowles και την Lady Amelia Windsor.

Εμείς μπορεί να σου γράφουμε πολύ συχνά για το στυλ της μαμάς και της θείας του, Meghan, όμως ο Πρίγκιπας George έχει βρει το δικό του κοινό στην παιδική μόδα! Οτιδήποτε φορέσει γίνεται ανάρπαστο στα καταστήματα, ακόμα και στο ebay!

Δεν είναι όμως αυτή η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται σε λίστα με τους πιο καλοντυμμένους αφού και το 2015 είχε κατακτήσει μία θέση στην αντίστοιχη, ανδρική λίστα του GQ! Συγχαρητήρια μικρέ!