Femilyane: Προϊόντα που χαρίζουν ισορροπία, προστασία και πρόληψη σε όλες τις γυναίκες

17.05.2023
Femilyane: Προϊόντα που χαρίζουν ισορροπία, προστασία και πρόληψη σε όλες τις γυναίκες
Στις μέρες μας, και λόγω των ταχυτήτων μέσα στις οποίες καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε, είναι αλήθεια ότι θα χρειαστεί κάποιες φορές να καταφύγουμε σε συμπληρώματα, υποστηρικτικά της καθημερινής μας διατροφής.

Η σειρά Femilyane, της Laboratoires Bailleul, υποστηρίζει τη γυναίκα και τις ανάγκες της σε κάθε ηλικία. Αποτελείται από 3 διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής καθώς και ένα βάλσαμο κατά των ραγάδων.

  • Harmolya: απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που βρίσκεται στην αναπαραγωγική ηλικία. Περιλαμβάνει συνδυασμό 4 στελεχών γαλακτοβακίλλων, και ενδείκνυται για την ισορροπία, προστασία και πρόληψη υποτροπών σε περίπτωση διαταραχής της ισορροπίας του κολπικού μικροβιώματος που οφείλεται σε:
  • Ορμονικές διακυμάνσεις
  • Φαρμακευτικές αγωγές (αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, αντισυλληπτικά φάρμακα…)
  • Επιθετικούς παράγοντες υγιεινής της ευαίσθητης περιοχής
  • Άγχος και κόπωση
  • Κάπνισμα

harmolya food supp

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα των αντιβιοτικών θεραπειών αλλά και μόνο του στην πρόληψη των υποτροπών.

  • Neolya: Η διατροφική κατάσταση των γυναικών πριν και κατά τη διάρκεια της κύησης παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του εμβρύου. Το συμπλήρωμα διατροφής Neolya για την έγκυο έχει μοναδική σύνθεση πλούσια σε φολικό οξύ, ωμέγα-3, βιταμίνες και σίδηρο. Παρέχει υποστήριξη από τη σύλληψη έως τη γαλουχία, για την κάλυψη των ειδικών αναγκών της μητέρας, του εμβρύου και του θηλάζοντος βρέφους.

neolya food supp

  • Στην ίδια σειρά υπάρχει και Neolya anti-stretch mark balm, βάλσαμο κατά των ραγάδων. Προλαμβάνει και μειώνει τις ραγάδες, ενώ παράλληλα καταπραΰνει τον κνησμό και το αίσθημα δυσφορίας, μειώνει την τραχύτητα και βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

neolya balm

  • Menalya: Περιέχει λινάρι, λυκίσκο, πολυβιταμίνες και ωμέγα-3, με αποτέλεσμα να βοηθά στην αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων συμπτωμάτων της προεμμηνόπαυσης, της εμμηνόπαυσης και της μετεμμηνοπαυσιακής περιόδου. Ρυθμίζει την ορμονική δραστηριότητα, βοηθάει στη μείωση της κόπωσης και τη βελτίωση της όψης του δέρματος. Παράλληλα, συμβάλλει στη μείωση των εξάψεων και περιορίζει την αύξηση βάρους που ακολουθεί την εμμηνόπαυση.

menalya food supp

bailleul.com/greece/

instagram

2111 829 880

Τελευταία τροποποίηση στις 17.05.2023 - 10:29