Φυσικό και αποτελεσματικό αδυνάτισμα – Τα πιο viral προϊόντα στην Ελλάδα από την BioGel Original Innovation

Φυσικό και αποτελεσματικό αδυνάτισμα – Τα πιο viral προϊόντα στην Ελλάδα από την BioGel Original Innovation
BioGel Original Innovation - Στον ανεμοστρόβιλο της σύγχρονης ζωής, η απώλεια βάρους είναι συχνά σαν να περιηγείται κανείς σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα. Οι πιέσεις της δουλειάς, της προσωπικής ζωής και των κοινωνικών δεσμεύσεων δεν αφήνουν περιθώριο για αυτοφροντίδα, καθιστώντας το υπερβολικό σωματικό βάρος μια αυξανόμενη ανησυχία για πολλούς.

Αυτή η καθημερινή βιασύνη που επικρατεί συχνά παραμερίζει τα βασικά στοιχεία της υγείας, οδηγώντας σε ανεπιθύμητη αύξηση βάρους.

Η απώλεια βάρους συνεπάγεται την καταπολέμηση των κινδύνων της καρδιακής νόσου, του διαβήτη και των αυξημένων επιπέδων σακχάρου στο αίμα, που κρύβονται στη σκιά της συσσώρευσης λίπους.

Καθώς το ρολόι χτυπάει, η πολυτέλεια να προετοιμάζουμε ισορροπημένα γεύματα ή να πηγαίνουμε τακτικά στο γυμναστήριο ξεφεύγει από τα χέρια μας.

Υπάρχει άραγε λύση όταν τα επίμονα λιποκύτταρα προσκολλώνται;

Και όμως, υπάρχει η λύση για όλα και βρίσκεται ένα κλικ μακριά σου.

Η BioGel Original Innovation γεννήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τα όρια της επιστήμης και της βελτιστοποίησης της υγείας, ευεξίας και ομορφιάς όλων μέσα από τη δύναμη της φύσης

bio gel 1

Στην BioGel Original Innovation

Αξιοποιούν τις αποδεδειγμένα προστατευτικές, αναζωογονητικές και αποτελεσματικές ιδιότητες των αγνών και βιολογικών συστατικών.

Αντιστέκονται στις παρεκκλίσεις της αγοράς που υιοθετεί εύκολες και πρόσκαιρες λύσεις, χωρίς να μειώνουν στο ελάχιστο την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

Ανταποκρίνονται σε ακόμα πιο εξειδικευμένες ανάγκες για όλους εσάς που τους εμπιστεύεστε την υγεία των εαυτών σας και των κατοικίδιών σας.

Προσφέρουν 100% αποτελεσματικά, φυσικά και φυτικά προϊόντα σε εσάς και το κατοικίδιό σας.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

UltraSlim Special Natures’ Power

UltraSlim & Cacao Amo (To viral βραβευμένο πακέτο αδυνατίσματος)

Το viral βραβευμένο πακέτο στα BestInPharmacy2023 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει, φυσικό και αποτελεσματικό αδυνάτισμα συνδυάζοντας τη δύναμη της φύσης μέσα από μία εξειδικευμένη πατενταρισμένη ποικιλία μίξης ευεργετικών βοτάνων.

bio gel.eu cacao amoultraslim package 2

Με λίγα λόγια:

  • Αποτελέσματα από τις πρώτες μέρες
  • Φυσική πηγή πρωτεΐνης & Ω3 λιπαρών & φυτικών ινών
  • Έντονη αίσθηση κορεσμού
  • Προστασία γαστρικού & εντερικού συστήματος
  • Βελτίωση του μικροβιώματος εντέρου & εντερικής χλωρίδας
  • Βελτιώνει αντίστοιχα την δυσκοιλιότητα ή την ευκοιλιότητα
  • Βελτιώνει την διάθεση
  • Προστατεύει και ανανεώνει τα κύτταρα
  • Μειώνει την επιθυμία για γλυκά
  • Αποτροπή κατακράτησης υγρών, διούρηση
  • Ενίσχυση μεταβολικών καύσεων
  • Υπερπλήρωση ημερήσιων βιταμινών
  • Αποτελεσματική αποτοξίνωση
  • Αποτροπή ανεπιθύμητων πρηξιμάτων και δυσφορίας
  • Υπέροχη γεύση
  • Χωρίς ζάχαρη

To UltraSlim Special Natures’ Power 1000ml (For All) & Cacao Amo (Το βραβευμένο σοκολατούχο αδυνατιστικό ρόφημα) συνδυαστικά προσφέρουν αποτέλεσμα σ΄ ένα μεγάλος εύρος πλεονεκτημάτων στην “μάχη” κατά της απώλειας βάρους – αδυνατίσματος.

bio gel.eu oi symmaxoi sto adynatisma 1

Πρισσότερα με ένα ΚΛΙΚ

Ο ιδρυτής και Δ. Σύμβουλος της BioGel Original, Γιώργος Τσιουπινάκης μιλάει αποκλειστικά στο womenonly.gr και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της BioGel Original, το όραμα της εταιρείας, την ιδέα αλλά και τα προιόντα.

21 1

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς; Πώς ξεκινήσατε; Πώς γεννήθηκε η ιδέα να ασχοληθείτε με το κομμάτι της υγείας και της ευεξίας;

Όλα ξεκίνησαν από ένα εφηβικό όραμα στην ηλικία των 15 ετών. 
Η συνεχή αναζήτηση μου όντας αθλητής για τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα, και οι δυσκολίες να βρεθούν αυτά λόγω ότι υπήρχαν αμέτρητα προϊόντα που υπόσχονταν πολλά, με παρότρυναν να ξεκινήσω το ταξίδι μου σε κάθε επιπλέον γνώση που θα μπορούσα να αντλήσω. Και κάπως έτσι γνώριζα ήδη με τι θέλω να ασχοληθώ και τι θέλω να δημιουργήσω, προσφέροντας σε όλο τον κόσμο, τα καλύτερα και αποτελεσματικότερα προϊόντα και συμβουλές για την επίτευξη των σκοπών τους ώστε να μη χρειάζεται να ακούν πολλά και να εισπράττουν τελικώς λίγα.

Ποιος ήταν ο βασικός σκοπός που δημιουργήσατε το BioGel Original Innovation;

Με πολύ απλά λόγια… Για να προσφέρουμε σε όλους τους ανθρώπους και τα κατοικίδια αυτό που πραγματικά τους αξίζει με την απαιτούμενη εγγύηση και ασφάλεια!

Πώς ξεκινήσατε; Τι δυσκολίες αντιμετωπίσατε;

Ξεκίνησα με πολλή μεγάλη πίστη, δύναμη και διάθεση έναν «αγώνα». Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα εγώ και οι συνεργάτες μου ήταν να ξανά μάθουμε στον κόσμο τα οφέλη της aloe vera. Ο κόσμος είχε χάσει δικαίως την εμπιστοσύνη του από τα πολλά προϊόντα που κυκλοφορούσαν. Έτσι έπρεπε να σκεφτούμε φρέσκιες, καινοτόμες ιδέες για να ξεχωρίσουμε. Για πολλά χρόνια μελετούσαμε και δοκιμάζαμε νέες καινοτόμες συνταγές έως ότου έρθει η στιγμή της επίσημης κυκλοφορίας. Δε βιάστηκα ούτε μια στιγμή. Έπρεπε πρωτίστως να δημιουργηθούν αποτελεσματικά και καινοτόμα προϊόντα και έπειτα να ξεκινήσει το ταξίδι μας στη διάθεσή τους. Όλες τις γνώσεις που είχαμε αποκομίσει από το παρελθόν στα συμπληρώματα διατροφής, στη βιολογία καθώς επίσης από την έρευνα, μελέτη και δοκιμές, ήταν και είναι τα γερά θεμέλια μας.

Πείτε μας για τα προϊόντα σας. Τι είναι αυτό που τα ξεχωρίζει;

Η ολόκληρη φιλοσοφία τους. 
Οι ιδιαίτερες συστάσεις τους.
 Ο συνδυασμός των βοτάνων. 
Οι γνώσεις μας και η αγάπη μας προς την ευεξία και τον σεβασμό.
Ο τρόπος που ασχολούμαστε και συμβουλεύουμε εξατομικευμένα τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. 
Ότι δεν υποσχόμαστε τίποτα, αλλά λέμε λίγα και δείχνουμε πολλά. 
Επίσης, πως δε σταματάμε στιγμή να μελετάμε και να αναβαθμίζουμε τις ήδη υπάρχουσες συστάσεις. Σε μόλις 1,5 χρόνο, αναβαθμίσαμε 3 φορές τις συστάσεις των προϊόντων μας, με σκοπό να τα κάνουμε πιο δραστικά.

Πρώτες ύλες;

Το 90% των α υλών μας προέρχονται από την Ελληνική γη και αναζητούμε να είναι βιολογικές!
Ελάχιστες ύλες εισάγονται και αυτές είναι όσες δεν μπορούν να βρεθούν στην Ελλάδα. Γενικότερα προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με ελληνικές επιχειρήσεις και να ευνοούμε την οικονομία της χώρας μας όπως μπορούμε κι εμείς με τον τρόπο μας. Γι αυτό κιόλας τον λόγο στοχεύουμε πολύ στις εξαγωγές.

Όταν έρχεται κάποιο άτομο που θέλει να κάνει αλλαγές όσον αφορά την απώλεια βάρους εσείς πως προσεγγίζετε το ζήτημα;

Όπως προαναφέραμε όταν μας ζητάει τις συμβουλές μας, το προσεγγίζουμε εξατομικευμένα. 
Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Άλλος τρόπος ζωής, άλλες απαιτήσεις, άλλες ανάγκες. 
Όπου δεν μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς, επιλέγουμε να μην του δώσουμε ούτε ένα προϊόν, αλλά να του προτείνουμε πχ έναν διατροφολόγο που θα τον εκπαιδεύσει στη διατροφή του. Γενικά ο σεβασμός μας προς την τσέπη του καταναλωτή είναι πολύ ισχυρός. Θα προτιμήσουμε να «χάσουμε μια πώληση» αλλά να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη. 
Αυτό πιστέψτε με συμβαίνει καθημερινά σε αρκετό κόσμο. 
Και έτσι μπορώ και κοιμάμαι με ήσυχη συνείδηση τα βράδια.

Γνωρίζω ότι είστε πολυάσχολος και θα ήθελα να μου πείτε αναλυτικά με τι καταπιάνεστε και τελικά ποιο είναι το μυστικό για να κάνουμε καθημερινά όσα αγαπάμε;

Η αλήθεια είναι πως όντως ασχολούμαι με αρκετά θέματα. 
Όπως ξέρετε πέραν από την BioGel Original, είμαι και δάσκαλος χορού. 
Και ανελλιπώς καθημερινά δεν παρεκκλίνω από αυτά που με γεμίζουν. BioGel, μαθήματα χορού, διατροφή, εξάσκηση. Την απάντηση όμως τη δώσατε εσείς ο ίδιος. 
Όταν αγαπάς πραγματικά αυτά που κάνεις βρίσκεις τον τρόπο και τον χρόνο να τα συνδυάσεις. Σωστή διαχείριση του χρόνου και όλα είναι εφικτά όταν τα αγαπάς!

bio-gel.eu

Facebook

Instagram

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 17:44