6 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει καμία γυναίκα να ντρέπεται στην εποχή μας

6 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει καμία γυναίκα να ντρέπεται στην εποχή μας
Kανείς δεν έχει το δικαίωμα να επικρίνει τον άλλον για τις προσωπικές του επιλογές στην εξωτερική του εμφάνιση. Δυστυχώς, πολλές γυναίκες εξακολουθούν να αισθάνονται την ανάγκη να απολογούνται ακόμα και στις μέρες μας για κάποια πράγματα που μπορεί στο παρελθόν να χαρακτηρίζονταν ως taboo, ωστόσο σήμερα είναι απολύτως φυσιολογικά.

Διάβασε παρακάτω για 6 θέματα για τα οποία καμία γυναίκα δεν πρέπει να ντρέπεται στις μέρες μας με μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες του Hollywood να αποτελούν παραδείγματα για του λόγου το αληθές.

Ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη

{https://www.instagram.com/p/CZMh59uvMnj/?img_index=1}

To σώμα μιας γυναίκας αλλάζει πολύ μετά τον τοκετό, το δέρμα χαλαρώνει και εμφανίζονται ραγάδες πάνω του. Αυτό είναι φυσιολογικό.

Και γιατί να έχει σημασία πόσες ραγάδες υπάρχουν στην κοιλιά, αν αυτή η γυναίκα έφερε έναν νέο άνθρωπο στον κόσμο; Το παράδειγμα δίνουν πολλές διάσημες που δεν ντρέπονται για κάποια τέτοια «ελαττώματα» και δημοσιεύουν με αυτοπεποίθηση στο διαδίκτυο φωτογραφίες χωρίς φίλτρα, μετά την εγκυμοσύνη τους.

Οι φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσεις τις ραγάδες

Ιδιαίτερη στάση απέναντι στο μακιγιάζ

{https://www.instagram.com/p/BWqj7vqAolO}

Υπάρχουν celebrities που δεν φορούν μακιγιάζ όχι μόνο στην κανονική τους ζωή αλλά ακόμα και όταν πάνε στην τελετή των Όσκαρ. Και υπάρχουν και εκείνες που δεν ποστάρουν ούτε selfies χωρίς μακιγιάζ. Η καθεμία είναι διαφορετική στάση, οπότε γιατί να την κρίνουμε;

Ακμή και φακίδες

{https://www.instagram.com/p/CVIGFZZr8za/?hl=en}

Πέρασαν οι εποχές όπου ήταν τάση το αψεγάδιαστο δέρμα από πορσελάνη. Το δέρμα μας είναι ζωντανό και αλλάζει λόγω εσωτερικών διεργασιών και εξωτερικών παραγόντων. Ακόμα και μια σταρ του Χόλιγουντ μπορεί να έχει φακίδες ή να εμφανίσει ξαφνικά ένα σπυράκι και αυτό είναι φυσιολογικό.

Τι είναι οι σκούρες κηλίδες στην επιδερμίδα του προσώπου σου και πώς να τις αντιμετωπίσεις

Μέγεθος στήθους

{https://www.instagram.com/p/CuVCMQRtdBH/}

Κάποιες γυναίκες επικρίνονται γιατί το στήθος τους είναι επίπεδο και άλλες ντρέπονται για το μεγάλο μπούστο τους. Δεν χρειάζεται ποτέ να απαντήσεις σε τέτοιες κριτικές. Αλλά χρειάζεται να προσπαθήσεις;

Η Natalie Portman έχει δηλώσει ότι ήταν μόλις 13 ετών όταν τα μέσα άρχισαν να κοροϊδεύουν το στήθος της. Η Keira Knightley υπέστη χωρίς τη συγκατάθεσή της ένα photoshop με ένα μεγαλύτερο μπούστο. Οι αναλογίες της Salma Hayek επικρίνονται επίσης πολλούς ανθρώπους. Το συμπέρασμα είναι απλό — είναι καλύτερα να μην αγχώνεσαι και απλώς να αγαπάς το σώμα σου.

5 αποτελεσματικοί τρόποι να κάνεις πιο άνετα τα άβολα καινούργια παπούτσια σου

Μεγάλο μέγεθος ποδιού

{https://www.instagram.com/p/CwQ_rFmBs6F/}

Οι ψηλοί άνθρωποι έχουν συχνά μεγάλα πόδια. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι. Είναι καλύτερα να ακολουθήσεις το παράδειγμα των σταρ. Η Heidi Klum φοράει 44 νούμερο παπούτσι, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να έχει 2.000 ζευγάρια κομψά παπούτσια, τα οποία ονειρεύεται να κληρονομήσουν οι κόρες της.

Τρίχες προσώπου

{https://www.instagram.com/p/CtJ_7mQLuI-/}

Το 30% του δέρματός των γυναικών καλύπτεται από σκούρες τρίχες. Αλλά πολλοί άνθρωποι απαλλάσσονται από τέτοιες τρίχες, ακόμα κι αν είναι ελάχιστα ορατές, λόγω των προτύπων ομορφιάς.

Η Eva Mendes, που ξυρίζει το πρόσωπό της σε τακτική βάση, ισχυρίστηκε ότι το κάνει πιο απαλό. Είναι προσωπική επιλογή αν θα κρατήσει ή θα αφαιρέσει τις τρίχες. Πώς μπορεί κανείς να επικρίνει την επιλογή της;

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 12:01