SEX

Η καλύτερη στάση για κάθε στιγμή της μέρας

04.09.2009
Ενώ ο αγαπημένος σου ξυπνά με όρεξη για σεξ κάθε πρωί, εσύ δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Γιατί να αναβάλλεις την απόλαυση που μπορείς να πάρεις εύκολα, υιοθετώντας την κατάλληλη στάση στο σεξ για κάθε στιγμή της ημέρας. Ρύθμισε το ρολόι σου και φύγαμε...

Ενώ ο αγαπημένος σου ξυπνά με όρεξη για σεξ κάθε πρωί, εσύ δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Γιατί να αναβάλλεις την απόλαυση που μπορείς να πάρεις εύκολα, υιοθετώντας την κατάλληλη στάση στο σεξ για κάθε στιγμή της ημέρας. Ρύθμισε το ρολόι σου και φύγαμε...

1. Πρωινό Σεξ: τα κουταλάκια του καφέ

Σίγουρα, το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο από μόνο του, χωρίς τη σκέψη του σεξ. Αν και θέλεις πολύ να χαρείς μερικές ξέγνοιαστες στιγμές ηδονής, δεν μπορείς να μην σκέφτεσαι και το τρέξιμο για τη δουλειά και τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνεις. Οι παράγοντες που επηρεάζουν το πρωινό σεξ είναι: πρώτα πρώτα η ενέργεια που δεν σου περισσεύει το πρωί. Έπειτα, η φατσούλα σου που δεν θα είναι και στα καλύτερα της. Και τέλος, ο χρόνος π ου έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένος (εκτός και αν βάλετε το ξυπνητήρι νωρίτερα, επί τούτου.

Η καλύτερη στάση που να καλύπτει και τους τρεις παραπάνω παράγοντες είναι τα κουταλάκια (πλάι πλάι). Έτσι κι αλλιώς είναι μια από τις στάσεις που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προετοιμασία. Ενώ είστε πλάι πλάι, δεν δίνει τόση σημασία στο πρόσωπο σου (ή στην αναπνοή σου), δεν απαιτεί πολύ κόπο και φυσικά είναι ιδανική για λίγο σεξ στα γρήγορα (βιάζεστε είπαμε).

Πώς θα το κάνεις: ενώ βρίσκεστε πλάτη με πλάτη, εσύ ανασηκώνεις λίγο τους γλουτούς σου και εκείνος διεισδύει. Αν δεν είσαι αρκετά υγρή εξ' αρχής, απαιτείται η χρήση λιπαντικού.

2. Δεκατιανό κολατσιό: με στοματικά χάδια και φιλιά

Όπως το λέει και η φράση, στο δεκατιανό κολατσιό, μπορείς να απολαύσεις μικρές μπουκιές ηδονής. Η καλύτερη επιλογή είναι το στοματικό σεξ που γίνεται οπουδήποτε (στο διάλειμμα σας) και ανά πάσα στιγμή (μέσα στο αυτοκίνητο ή και στην τουαλέτα. Καθημερινά, μπορείτε να επιλέγετε ποιός θα κάνει το στοματικό σε ποιόν.

Πώς θα το κάνεις: αν σήμερα είναι η σειρά σου να γευτείς τα φιλιά του, μπορείς να διευκολύνεις λίγο την κατάσταση για εκείνον. Πιάσε δύο μικρά μαξιλαράκια και τοποθέτησέ τα ως εξής: Αφού έχετε ξαπλώσει( εσύ ανάσκελα και εκείνος μπορύμητα μπροστά σου με θέα την μικρή σου περιοχή σε όλο της το μεγαλείο, τοποθέτησε το ένα μαξιλάρι κάτω από τους γλουτούς σου και το άλλο κάτω από το στήθος του. Με τον τρόπο αυτό, το πεδίο δράσης ανασηκώνεται και το πηγούνι του δεν ακουμπά στο στρώμα, με αποτέλεσμα να κινεί πολύ καλύτερα τη γλώσσα του στην ευρύτερη περιοχή της κλειτορίδας σου.

3. Μικρά ενδιάμεσα (σεξο)σνακ: μίλα μου (γραπτά και προφορικά) βρώμικα!

Μπορείς πολύ εύκολα να τον προετοιμάσεις για το τι τον περιμένει στο σπίτι με το που γυρίσει απ' τη δουλειά. Είτε μέσω γραπτού μηνύματος, είτε μέσω ενός καυτού τηλεφωνήματος (αν είσαι πιο τολμηρή), δώστου μια πρόγευση.

Πώς θα το κάνεις: δοκίμασε κάτι παιχνιδιάρικο όπως : ''Μην εξαντληθείς σήμερα στο γραφείο, γιατί θα χρειαστείς ενέργεια για το Μαραθώνιο που σου ετοιμάζω στο κρεβάτι το μεσημέρι. Εναλλακτικά, και αν δεν σου αρέσουν τα πολλά λόγια, στείλε ένα mms με τη γυμνή φωτογραφία σου και την ένδειξη: ''Έτσι σε περιμένω. Μην αργήσεις''.

4. Μεσημεριανό γεύμα: Στα τέσσερα και με κέφια

Συνήθως το μεσημεριανό σεξ είναι μια δραστηριότητα που τα περισσότερα ζευγάρια την αποφεύγουν επιμελώς. Δεν φταίει τόσο η έλλειψη διάθεσης που σε πολλές περιπτώσεις περισσεύει κιόλας, αλλά το πρησμένο στομάχι από το φαγητό. Αυτό που χρειάζεται για να προχωρήσει η ερωτική συνεύρεση μεσημεριάτικα είναι; πρώτα πρώτα, η εξασφάλιση της σωστής θερμοκρασίας (αρκετά δροσερό περιβάλλον το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα) και φυσικά οι στάσεις που θα βοηθούν και τους δύο.

Πώς θα το κάνεις: μια στάση αρκετά βοηθητική είναι το σεξ στα τέσσερα. Εσύ πέφτεις στα γόνατα και εκείνος διεισδύει από πίσω. Από τη μια, εκείνος διατηρεί τον ρυθμό και το βαθμό της διείσδυσης, ενώ εσύ αισθάνεσαι τα προσόντα του σε όλο τους το μεγαλείο. Ταυτόχρονα, τα πρησμένα στομαχάκια σας από το φαγητό, ούτε που συναντιούνται!

5. Απογευματινό: Στα γρήγορα (αλλά όχι στα πρόχειρα)

Το σεξ στα γρήγορα είναι πάντα διασκεδαστικό εξαιτίας και της απρόσμενης φύσης του.

Πώς θα το κάνεις: κανόνισε μια τυχαία συνάντηση με το πέος του, στις σκάλες της μονοκατοικίας, στο αυτοκίνητο ή στο μπάνιο που απολαμβάνει το απογευματινό του ντουζάκι.

6. Δείπνο καναπεδάτο:

Καθώς παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ταινία ή κάποιο αγώνα, η ερωτική διάθεση μπορεί να ανάψει (ή να την ανάψεις εσύ στη διάρκεια των διαφημίσεων. Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για το ποιά είναι η καλύτερη στάση για εκείνη τη στιγμή.

Πώς θα το κάνεις: ενώ κάθεστε στον καναπέ, ανέβα επάνω του και άρχισε να τον φιλάς με πάθος. Απομάκρυνε τα ρούχα του 9και τα δικά σου) και πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Με τη στάση αυτή, η γωνία διείσδυσης είναι η ιδανική για να διεγείρεις το σημείο G και φυσικά εκείνος έχει την καλύτερη θέα στον κόσμο, αυτή του γυμνού στήθους σου.

7. Κλείνοντας με εξωτικό γλυκό: Θέσεις, κάμερα και φύγαμε...

Είσαι έτοιμη να ξεπεράσεις τα όρια του συμβατικού σεξ; Βάλε τα πιο σέξυ εσώρουχα ου διαθέτεις, βάψου, χτενίσου, τοποθέτησε την κάμερα απέναντί σας, και καταγράψτε τις πιο σέξυ στιγμές σας. Αν αρχικά αισθάνεσαι κάποια ντροπή, χαμήλωσε τα φώτα και άναψε μερικά κεράκια.

Πώς θα το κάνεις: Οι στάσεις που αδυνατίζουν είναι αυτή της γυναίκας από κάτω και φυσικά το σεξ στα τέσσερα (με την προϋπόθεση το πρόσωπό σου να είναι στραμμένο προς την κάμερα. Κάθε φορά που η τηλεόραση δεν θα παίζει κάποια ενδιαφέρουσα ταινία, αξίζει να δείτε τη δική σας.

Κ.Π