SEX

Πρώτο πιάτο: τα καλύτερα προκαταρκτικά

06.03.2009
Ψάχνεις απεγνωσμένα τον οργασμό που δεν λέει να έρθει; Μήπως ψάχνεις σε λάθος μέρος; Ή απλά αγνοείς την παροιμία που λέει "πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη"; Ένα χορταστικό παιχνίδι προκαταρκτικών εγγυάται την απόλαυση και ανοίγει το δρόμο για τον πολλαπλό οργασμό που δεν συνάντησες μέχρι σήμερα.

Ψάχνεις απεγνωσμένα τον οργασμό που δεν λέει να έρθει; Μήπως ψάχνεις σε λάθος μέρος; Ή απλά αγνοείς την παροιμία που λέει "πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη"; Ένα χορταστικό παιχνίδι προκαταρκτικών εγγυάται την απόλαυση και ανοίγει το δρόμο για τον πολλαπλό οργασμό που δεν συνάντησες μέχρι σήμερα.

Μην τον ακούς τον καλό σου: τα προκαταρκτικά δεν είναι υπερεκτιμημένα από τις γυναίκες και όταν λέμε προκαταρκτικά δεν εννοούμε μόνο το στοματικό σεξ (που συνήθως καταλήγεις να του κάνεις εσύ). Φυσικά, στα προκαταρκτικά συγκαταλέγονται όλα όσα μπορείς να κάνεις χωρίς να απαιτούν διείσδυση, από ένα φιλί μέχρι τον στοματικό έρωτα... Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών όλες οι αισθήσεις βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση (αφή, οσμή, όραση) το μυαλό παίρνει το κατάλληλο μήνυμα και ο κόλπος σου υγρένεται (γίνεται έτοιμος για να δεχτεί το πέος ευκολότερα).


Γιατί δεν τα προτιμούν τα αγόρια: οι ειδικοί δίνουν τρεις εξηγήσεις για το προσπέρασμα των προκαταρκτικών από τους άντρες:


Πρώτα πρώτα, κάποιοι άντρες που νομίζουν πως είναι τα απόλυτα αρσενικά, προχωρούν κατευθείαν στη διείσδυση γιατί δεν πιστεύουν πως τα προκαταρκτικά θα φανέρωναν μια ευαίσθητη πτυχή του εαυτού τους.


Έπειτα, τα αρσενικά τείνουν να έχουν ένας πιο γρήγορο κύκλο επιθυμίας και διέγερσης. Δηλαδή οι άντρες παιρνούν γρηγορότερα από τον ερεθισμό στη στύση και στον οργασμό, τη στιγμή που μια γυναίκα πρέπει να λιπανθεί για να έρθει σε οργασμό.


Τα μυστικά των προκαταρκτικών:

  • Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινότητας, και οι δύο.

  • Μεγάλη σημασία έχουν τα σεξοπαιχνίδια ή και οι σεξορόλοι.

  • Το Κάμα Σούτρα μπορεί να σου δώσει πολλές ιδέες για προκαταρκτικά που ούτε είχες φανταστεί.

  • Κάποια από τα πιο γνωστά και αγαπημένα προκαταρκτικά είναι ο στοματικός έρωτας (και από τους δύο συντρόφους ταυτόχρονα ή μη), καθώς και το βάλε τα χεράκια σου για να κάνεις θαύματα.


      Τα τέσσερα καλύτερα προκαταρκτικά παιχνίδια:


      1. Δωμάτιο με θέα... θέα... κι άλλη θέα:


      Η θέα του γυμνού κορμιού σου είναι από μόνη της ένα μεγάλο δώρο για εκείνον. Τι καλύτερο από το να του το πλασάρεις με όλα τα απαιτούμενα (κορδέλα, ωραίο περιτύλιγμα). Το αργό και βασανιστικό στριπτίζ είναι μια καλή ιδέα. Πριν αρχίσεις να πετάς τα ρούχα σου ένα ένα κάθισε τον αναπαυτικά στην άκρη του κρεβατιού, δέσε τα χέρια του και άφησέ να υποφέρει από το θέαμα που βλέπει και δεν μπορεί να πιάσει. Αγγίξου παντού και κάποια στιγμή ακούμπησε το κορμί σου στο δικό του. Αν θες να πας ένα βήμα παρακάτω, αυνανίσου μπροστά του. Αρχικά, μπορεί να ντρέπεσαι αλλά δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να προκαλέσει στη στύση του η κίνησή σου αυτή.


      2. Άγριο θηλυκό:

      Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διαφορετικό θα γίνει το κλίμα υπέρ σου, αν μια φορά πάρεις εσύ την πρωτοβουλία της ερωτικής συνεύρεσης αλλά και των προκαταρκτικών που θα προηγηθούν αυτής. Οι περισσότερες γυναίκες είτε εκ φύσεως, είτε επειδή ντρέπονται αφήνουν την πρωτοβουλιά για σεξ στον καλό τους. Και όχι μόνο την πρωτοβουλιά αλλά και ολόκληρη την επαφή. Μπορεί να απορείς αλλά υπάρχουν ακόμα γυναίκες που διαμαρτύρονται ότι δεν έρχονται σε οργασμό, τη στιγμή που δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να τον πετύχουν. Σταμάτα να έχεις αυτή την παθητική στάση. Γίνε άγριο θηλυκό, μίλα του βρώμικα, δέσε του τα χέρια, δώστου δύο τρία χαστουκάκια και κάντα όλα πιο επιθετικά από ποτέ.

      3. Μασάζ σε όλο το σώμα

      Το μασάζ δεν χρειάζεται να είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά κουμπιά (γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις ρώγες, στα αυτιά, στο λαιμό, αλλά και σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες), μπορεί να μετατραπεί σε άριστο προκαταρκτικό.

      4. Πριν να φτάσεις σπίτι

      Μια καλή τακτική για να του ανοίξεις την όρεξη είναι να το κάνεις σε δημόσιο χώρο και πριν να φτάσετε σπίτι. Αγγίγματα, φιλιά ή ακόμα και η φράση ''ξέχασα να φορέσω το στριγκάκι μου απόψε'', είναι αρκετή για να βάλει φωτιά στην επιθυμία του για εσένα. Άσε που κι εσύ θα νιώσεις περισσότερο σέξυ από ποτέ, καταρρίπτοντας τους φόβους και τις αναστολές που έχεις.

      Από την Κ. Π