SEX

10 τρόποι για να κάνετε απολαυστικό σεξ, κι ας είστε χρόνια μαζί

09.07.2016
Γνωριστήκατε πριν τέσσερα χρόνια και από τότε, εσύ και το ταίρι σου είστε αχώριστοι... παντού! Και παρόλο που η ρουτίνα είναι καλή σε ορισμένους τομείς (εγώ θα μαγειρέψω, εσύ θα σκουπίσεις), στο κρεβάτι και συγκεκριμένα στο σεξ, μπορεί να κάνει στάχτη τα σεντόνια που μοιράζεστε και να ψάχνεις με φακό να βρεις πού πήγε το χαμένο πάθος.

Πώς θ' αναζωπυρώσεις τη φλόγα; Πώς θα δεις αστεράκια από ηδονή; Πώς θα κάνεις το σεξ μαζί του να θυμίζει την πρώτη σας φορά; Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω!

Ιδέα Νο1: Μ' αρέσει να σαι σέξυ!

Το πρώτο και βασικότερο στοιχείο που πρέπει να ξυπνήσεις πάνω σου, είναι το σεξαπίλ. Αν δεν αισθάνεσαι σέξυ, πώς περιμένεις να κάνεις υπέροχο σεξ; Μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένη διαρκώς, μπορεί το 24ωρο σου να είναι γεμάτο, αλλά επείγει να βρεις λίγο χρόνο για να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα: εσώρουχα, αξεσουάρ ακόμα και βοηθήματα!

Ιδέα Νο 2: Φλερτ, φλερτ, φλερτ!

Προσθέστε ακόμα μια συνήθεια μέσα στις συνήθειες που έχετε ήδη. Στείλτε καθημερινά πρόστυχα sms και e-mail που θα προμηνύουν το τι έχει να συμβεί το βράδυ στο σπίτι. Ενημέρωσέ τον για το στριγκάκι που ξέχασες να φορέσεις σήμερα το πρωί και κάντον να μην μπορεί να περιμένει να φτάσει σπίτι για να σε δει.

Ιδέα Νο3: Μπες στο κλίμα!

Μην υποτιμάς την δύναμη που μπορεί σου δώσει η δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας. Μπορεί να μην το κάνεις συχνά, αλλά μια φορά στο τόσο, άναψε μερικά κεράκια, κάψε εξωτικά αιθέρια έλαια, στρώσε τα σατέν σεντόνια και βάλε μια σαμπάνια στην κατάψυξη. Και πέτα την τηλεόραση που διακόσμησε την κρεβατοκάμαρά σας, από το παράθυρο ΣΗΜΕΡΑ κιόλας..

Ιδέα Νο4: Αγκαλίτσες και φιλάκια!

Συνήθως και όσο τα χρόνια περνούν, τα περισσότερα ζευγάρια σταματούν να αγγίζονται, γεγονός που οδηγεί στην ολοένα και μεγαλύτερη απομάκρυνσή τους. Γι΄αυτό και επιβάλλεται να αγγίζεστε και να φιλιέστε όσο περισσότερο μπορείτε και όπου μπορείτε.

Ιδέα Νο5: Πορνό παρέα!

Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε κάποια ταινία σκληρού πορνό. Αρκεί να είναι άκρως ερωτική όπως οι 9 ½ εβδομάδες ή ακόμα και το Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι. Το θέμα είναι να εμπνευστεί τε από τις ερωτικές σκηνές και να θελήσετε να τις κάνετε πραγματικότητα. Λίγη βοήθεια από τους σταρ του σινεμά δεν θα σας βλάψει, ειδικά αν έχετε στερέψει από ιδέες.

Ιδέα Νο6: Νέες στάσεις και ενστάσεις!

Υπάρχουν τουλάχιστον 60 διαφορετικές εκδόσεις του Κάμα Σούτρα, για να μην μιλήσουμε για την πληθώρα στάσεων που σου έχει προτείνει το womenonly κατά καιρούς. Οπότε, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δοκιμάζεις μία καινούργια καθημερινά. Δεν παίζει κανένα ρόλο το πόσο επιτυχημένη θα είναι η προσπάθεια που θα κάνετε.

Ιδέα Νο7: Εκπληξούλες!

Κάνε και μια αλλαγή. Εκεί που περιμένει να σε βρει με την τρίχα κάγκελο, εμφανίσου με μπραζίλιαν εμφάνιση στην ευαίσθητη περιοχή. Τι παραπάνω έχει το Ρίο ντε Τζανέιρο από το Ρίο Αντίρριο. Άντε ακόμα να κλείσεις ραντεβού με την αισθητικό σου;

Ιδέα Νο8: Πες το κι έγινε!

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: πρέπει να μοιράζεστε τις φαντασιώσεις σας. Αν είστε μαζί τόσα χρόνια και δεν έχετε δοκιμάσει να εμπιστευτείτε ο ένας στον άλλο τις ερωτικές σας φαντασιώσεις, δεν θα το κάνετε ποτέ και πιθανότατα να ζητήσετε από άλλους να σας τις ικανοποιήσουν.

Ιδέα Νο9: Βγες έξω από την κρεβατοκάμαρα!

Στο κρεβάτι, στο κρεβάτι, το βαρέθηκα. Μην περιμένεις να αλλάξεις παραστάσεις κάθε καλοκαίρι που κάνετε σεξ στο κρεβάτι του ξενοδοχείου. Όπως και να το κάνεις το κρεβάτι είναι κρεβάτι. Βγείτε από εκεί και δοκιμάστε, το πάτωμα, το μπάνιο, υπαίθριους χώρους, το αυτοκίνητο και όπου αλλού μπορείτε.

Ιδέα Νο10: Εκεί που δεν το περιμένει

Αν όλες οι παραπάνω ιδέες σου φαίνονται είτε υπερβολικές, είτε ανέφικτες, σίγουρα έχεις πρόβλημα. Π0ριν αφήσεις τη σχέση ή το γάμο σου να κατρακυλήσει, άρχισε να δοκιμάζεις κάποιο από τα παραπάνω, χωρίς να του έχεις κάνει κάποια κουβέντα πριν. Το στοιχείο του αιφνιδιασμού, θα κάνει τα πράγματα πιο ερεθιστικά και εκρηκτικά.

Το πιο ωραίο κομμάτι του να είσαι με κάποιον αρκετό καιρό, είναι ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς και να κάνεις μαζί του πράγματα που με άλλον θα έμοιαζαν αδύνατα. Σταμάτα να διστάζεις λοιπόν.