SEX

Κελάιδησε με τη γλώσσα του!

24.09.2008
Το θέλεις, αλλά τις περισσότερες φορές είτε ντρέπεσαι να το ζητήσεις, είτε ο σύντροφός σου, ενώ θέλει δεν ξέρεις πως να το κάνει σωστά. Αν το γυναικείο στοματικό σεξ αποτελεί και για σένα ανενεργό εργαλείο ηδονής, βάλτο σήμερα κιόλας στο ερωτικό σου μενού , καθοδήγησε το σύντροφό σου εκεί κάτω και δείξτου πως θα σου χαρίσει τον πιο δυνατό οργασμό...

Το θέλεις, αλλά τις περισσότερες φορές είτε ντρέπεσαι να το ζητήσεις, είτε εκείνος δεν ξέρει πώς να το κάνει σωστά. Αν το γυναικείο στοματικό σεξ παραμένει και για σένα μια ανεκπλήρωτη ερωτική φαντασίωση, σου δίνουμε τον τρόπο για να καθοδηγήσεις τον σύντροφό σου σε έναν νέο δρόμο, για έναν αξέχαστο οργασμό.

Ενθάρρυνση: είναι η λέξη-κλειδί. Η αιδοιολειχία -και αιδοιολειξία, όπως λέγεται επίσημα- είναι ένα άθλημα όπου ο αγαπημένος σου είναι εντελώς αυτοδίδακτος. Δεν είναι όπως όταν πρωτοέπιασε τιμόνι και μπορούσε να ζητήσει τη συμβουλή του μπαμπά του. Άσε που όσο προσεκτικά κι αν έχει παρακολουθήσει εκείνα τα σεξο-dvd, άκρη δεν βγάζει. Το πιο σημαντικό κομμάτι της όλης διαδικασίας, είναι να τον ενθαρρύνεις, χωρίς όμως να προσποιηθείς για να μην τον κακοκαρδίσεις. Μην ξεχνάμε ότι η τελειότητα έρχεται με την εξάσκηση.

Επί τω έργω, λοιπόν:

Η αρχική κίνηση: ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις την κίνηση που πρέπει να κάνει η γλώσσα του είναι η εικόνα μια γάτας ή ενός σκύλου που προσπαθεί να πιεί νερό. Καθώς τα ζωάκια προσπαθούν να πιάσουν το νερό, η γλώσσα τους μπαινοβγαίνει μέσα-έξω πολύ γρήγορα. Την ίδια κίνηση μπορεί να πετύχει και ο σύντροφός σου. Οι μικρές και κοφτές κινήσεις του ανεβάζουν τη θερμοκρασία και "ξυπνάνε' την κλειτορίδα σου.

Γύρω γύρω όλοι: η προηγούμενη κίνηση από μόνη της δεν είναι αρκετή για να σε κάνει να δεις πυροτεχνήματα. Μετά από λίγο, ζήτησέ του να προσθέσει την περιστροφική τεχνική. Αντί να κινεί τη γλώσσα του μόνο μέσα έξω, πες του να την κρατήσει μέσα, κοντά στα χείλη, και με ελαφρώς ανοιχτό το στόμα να κάνει σταθερές κυκλικές κινήσεις. Αυτή η κίνηση, πάνω και γύρω από την κλειτορίδα έχει καταπληκτικό αποτέλεσμα, και είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και σε στέλνει στα ύψη.

Βουητό και κακό: αν καταλάβεις ότι κουράζεται, παρότρυνε τον να ξεκουράσει γλώσσα του και να αρχίσει να... βουΐζει. Το τέμπο δεν έχει σημασία, ας διαλέξει ό,τι θέλει. Αυτό που έχει σημασία είναι η σωστή στάση των χειλιών του που πρέπει να βρίσκονται σε επαφή με τη βάση της κλειτορίδας, χωρίς όμως να την πιέζουν. Η δόνηση που θα προκαλέσει το βουητό του, θα ταξιδέψει μέσω του αιδοίου διεγείροντας απίστευτα την κλειτορίδα σου. Έτσι, ο καλός σου μετατρέπαται σε έναν... ζωντανό δονητή.

Φέρε και παρέα: (και δεν εννοούμε την κολλητή σου). Κάποιες φορές οι φίλοι μας απ' το σεξ σοπ μπορεί να γίνουν η καλύτερη παρέα. Αν ο αγαπημένος σου δεν ενοχλείται, απ' τον συνωστισμό, ο κλασικός δονητής μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά. Όμως το πραγματικό θαύμα θα μπει από πίσω... Ακόμη κι αν έχεις κακή πείρα απ' το θέμα, αξίζει να δοκιμάσεις έναν πρωκτικό δονητή σε μικρό σχήμα, ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση. Όταν χρησιμοποιείται σωστά και με άφθονες δόσεις λιπαντικού, σε συνδυασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας, θα ερεθίσει όλη την περιοχή φτάνοντας μέχρι το σημείο-G σου. Λίγα λεπτά εμπειρίας σ' αυτή την τεχνική, είναι αρκετά για να σε πείσουν ότι αξίζει τον κόπο και μπορούν να σε στείλουν στα ουράνια.

Ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε: αν θέλεις να σερβίρεσαι συχνά απ' το ίδιο πιάτο στο μέλλον, μην παραλείψεις να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου, σερβίροντάς του μια απ' τα ίδια και μην ξεχάσεις να τον φιλήσεις στο τέλος.

Τον νου σου: η αιδοιολειχία είναι μια ασφαλής τεχνική από άποψη αντισύλληψης, αλλά δεν παύει να κρύβει παγίδες. Αν έχεις οποιαδήποτε μορφή γυναικολογικής μόλυνσης, ή ο αγαπημένος σου υποφέρει από επιχείλιο έρπητα σε κρίση, κράτα λίγο την όρεξη σου για αργότερα. Σίγουρα πρόκειται για μια απολαυστική εμπειρία, αλλά δεν αξίζει να ρισκάρετε και την υγεία σας.