SEX

Στάση, ο Παράδεισος (αναλόγως του μεγέθους)

30.09.2008
Και δεν εννοούμε τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Βρήκαμε ποιες στάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του πέους , την ενεργητικότητα, το ύψος και την ελαστικότητα, υπόσχονται να σε στείλουν στην γη της σεξουαλικής Επαγγελίας. Ως προς το μέγεθος.... του πέους, εννοείται

Και δεν εννοούμε τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Βρήκαμε ποιες στάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του πέους , την ενεργητικότητα, το ύψος και την ελαστικότητα, υπόσχονται να σε στείλουν στην γη της σεξουαλικής Επαγγελίας. Διάλεξε ποια σου ταιριάζει...

Ως προς το μέγεθος... του πέους, εννοείται

Το κανόνι: παραδεισένια στάση ''η τσουλήθρα''.

Πώς θα το κάνεις: εκείνος γονατίζει μπροστά σου σε στάση προσκυνήματος, κρατώντας την πλάτη του σε όρθια θέση. Εσύ ξαπλώνεις μπροστά του και εκείνος σηκώνει τα πόδια σου ψηλά, στο ύψος των ώμων του, μεταφέροντας εκεί το βάρος του σώματός σου. Μετατοπίζοντας το βάρος προς τα κάτω, τον νιώθεις μέσα σου. Εκείνος σε κρατάει σταθερή στη θέση αυτή, τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από τους μηρούς σου.

Γιατί θα την αγαπήσεις: η''Τσουλήθρα'' είναι μια πολύ επιτυχημένη στάση, αφού ο καλός σου μπορεί να ελέγξει το βαθμό της διείσδυσης. Όσο πιο ελαφριά μπαίνει μέσα σου, τόσο περισσότερο θα διεγείρει όλα εκείνα τα νεύρα που βρίσκονται λίγα μόλις εκατοστά μακρυά από το είσοδό του κόλπου. Παράλληλα, και ενώ εκείνος συγκεντρώνεται στον ερεθισμό των υπερευαίσθητων νευρικών σου απολήξεων, διεγείρει ακόμα περισσότερο το δικό του αδύνατο σημείο, το ''κεφάλι'' του πέους του.

Ο προικισμένος: παραδεισένια στάση ''η ανάποδη καομπόισα''.

Πώς θα το κάνεις: ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα. Εσύ ανεβαίνεις πάνω του με το πρόσωπο στραμμένο στο μέρος των ποδιών του. Ενώ νιώθεις το πέος του να εισέρχεται, χαμηλώνεις το σώμα σου, λύγιζοντας τα γόνατα και διπλώνοντας τις γάμπες σου προς το μέρος του. Στηρίξου στους μηρούς του ανεβοκατεβάζοντας ρυθμικά τους γλουτούς σου. Όσο εκείνος είναι ξαπλωμένος και θαυμάζει την απίστευτη θέα των γλουτών σου,ταλαντώσου μπροστά του από τη μία πλευρά στην άλλη.

Γιατί θα την αγαπήσεις: η απώλεια της οπτικής επαφής σε κάνει να τον αισθάνεσαι περισσότερο και πιο έντονα μέσα σου, ανοίγοντας την πόρτα και σε όλων των ειδών τις φαντασιώσεις. Αν έχεις όρεξη, μπορείς να γείρεις μπροστά ρίχνοντας το βάρος στα χέρια σου, ενώ αποκαλύπτεις με μιας αιδοίο και πρωκτό. Προσοχή! Αν το παρακάνεις , θα χάσεις την αίσθηση της βαθιάς διείσδυσης που σου δίνει η συγκεκριμένη στάση. Έχε υπόψιν σου πως η στάση αυτή περιορίζει την κλειτοριδική διέγερση από μέρους σου, δίνοντας μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε εκείνον. Δες το θετικά! Αφού εκείνος το ευχαριστιέται τόσο, θα στο ανταποδώσει την επόμενη φορά.

Μεσαίου κυβισμού: παραδεισένια στάση "τα σκυλάκια''.

Πώς θα το κάνεις: εσύ γονατίζεις στα τέσσερα και εκείνος στέκεται πίσω διεισδύοντας μέσα σου σε μία μπρος πίσω κίνηση. Για περισσότερη ποικιλία ξάπλωσε εντελώς, με τα πόδια ανοιχτά όσο εκείνος θα διεισδύει από πίσω. Αν θες λίγη περιπέτεια παραπάνω, στάσου όρθια με εκείνον πίσω σου. Σκύψε μέχρι τα χέρια σου να μπορούν να αγγίξουν το πάτωμα και νιώσε την πιο βαθιά διείσδυση που είχες ποτέ. Αν νιώσεις πόνο, ανασήκωσε τους γλουτούς όσο μπορείς.

Γιατί θα την αγαπήσεις: είναι η πιο απολαυστική πρωτόγονη στάση γιατί έτσι έρχονται σε επαφή και τα ζώα. Εκείνος είναι ο κυρίαρχος και εσύ πιο τρωτή και ενδοτική από ποτέ. Για τον καλό σου, αυτή και μόνο η θέα, του να βλέπει το πέος του να εισέρχεται και εξέρχεται από τον κόλπο σου, τον εξιτάρει ακόμα περισσότερο. Ταυτόχρονα,οι γλουτοί σου πιέζουν τα γεννητικά του όργανα και του χαρίζουν παραπανίσια ηδονή. Από την άλλη πλευρά, εσύ απολαμβάνεις έναν έντονο οργασμό, αφού στην στάση αυτή το πέος του αγγίζει το ευαίσθητο ανώτερο τοίχωμα του κόλπου. Για πολλαπλούς οργασμούς, παράσυρε τον να αγγίξει και την κλειτορίδα σου.

Μικρός και χαριτωμένος: παραδεισένια στάση "το γαντζωτό''

Πώς θα το κάνεις: εσύ ξαπλώνεις και εκείνος έρχεται από πάνω σου. Για να πετύχεις τη μέγιστη διείσδυση, γάντζωσε τα πόδια σου γύρω από τους ώμους του, δίνοντας του τον απόλυτο έλεγχο.

Γιατί θα την αγαπήσεις: αν ο αγαπημένος σου δεν φημίζεται για τα ''προσόντα'' του, η συγκεκριμένη στάση, θα κάνει την επαφή όσο πιο έντονη γίνεται. Μια έξτρα συμβουλή για αυτήν τη στάση που είναι χρήσιμη και σε άλλες: Σταύρωσε τους αστραγάλους( στην συγκεκριμένη περίπτωση πίσω από το λαιμό του) και βοήθησε τον κόλπο σου να τεντωθεί σε όλο του το μήκος. Η συγκεκριμένη στάση σου δίνει τη δυνατότητα να τον πιέσεις και να τον αισθανθείς όσο περισσότερο γίνεται μέσα σου. Ενώ το όσχεο του αγγίζει ελαφριά τους γλουτούς σου σε κάθε διείσδυση, εσύ χουφτώνεις ελαφριά τους όρχεις του και εκείνος παίζει με το στήθος σου.