SEX

Στάση, ο Παράδεισος (αναλόγως του ύψους)

26.09.2015
Και δεν εννοούμε τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Βρήκαμε ποιες στάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του πέους , την ενεργητικότητα, το ύψος και την ελαστικότητα, υπόσχονται να σε στείλουν στην γη της σεξουαλικής Επαγγελίας.

Βρες ποια σου ταιριάζει αναλόγως...

Της διαφοράς ύψους:

Κάρι & Μίστερ Μπιγκ: (η τοσοδούλα και ο γίγαντας) παραδεισένια στάση ''με την πλάτη στον τοίχο''.

Πώς θα το κάνεις: ενώ στέκεστε αντικριστά, ακούμπησε την πλάτη σου στον τοίχο. Ανέβα επάνω του, τυλίγοντας τα πόδια γύρω από τη μέση και τα χέρια γύρω από το λαιμό του. Το κεφάλι και η πλάτη σου, πρέπει να είναι σταθερά κολλημένα στον τοίχο. Εκείνος διεισδύει μέσα σου, με τα πόδια του ανοιχτά και τα χέρια του να αγκαλιάζουν τους μηρούς σου.

Γιατί θα την αγαπήσεις: ο τρόπος που σε κρατάει, του δίνει την αίσθηση της υπεροχής. Ταυτόχρονα, επιμηκύνεται η διάρκεια της επαφής.. Καθώς εκείνος στέκεται όρθιος, το αίμα μοιράζεται και στα υπόλοιπα σημεία του σώματος και έτσι η διέγερση του διαρκεί περισσότερο. Μην ανησυχήσεις αν δεν είναι το ίδιο έντονη. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού ο καλός σου μπορεί συγκεντρωθεί στην δική σου ευχαρίστηση. Η προοδευτική ηδονή και τα πειράγματα, θα του χαρίσουν έναν αξέχαστο οργασμό για φινάλε.

Σου ρίχνει μισό κεφάλι: παραδεισένια στάση ''η ανάποδη καουμπόισα'' (βλ. "Στάση, ο παράδεισος - μέγεθος").

Στην ίδια στάθμη: παραδεισένια στάση ''τα σκυλάκια'' (βλ. "Στάση, ο παράδεισος - μέγεθος").

Η Μητρόπολη κι ο Άγιος Λευτέρης (εσύ δύο μέτρα, αυτός ένα σκαμπό και κάτι). Προτεινόμενη στάση ''γυναίκα από πάνω''.

Πώς θα το κάνεις: ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα, με τα πόδια τεντωμένα. Καψαλίκεψέ τον και γύρε πάνω στο πέος του με τα πόδια λυγισμένα στα γόνατα και διπλωμένα προς τα πίσω. Μπορείς να δοκιμάσεις να καθίσεις και οκλαδόν. Στην κλασική εκδοχή της στάσης, διατηρείς την οπτική επαφή, κρατώντας στα χέρια σου τον απόλυτο έλεγχο της γωνίας, του βάθους και της ταχύτητας της διείσδυσης. Εκείνος αρκείται στο να απολαμβάνει τη θέα, ειδικά αν γείρεις πίσω. Αν δεν έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση στη θέα του γυμνού σου κορμιού, σκύψε μπροστά. Για να μεγαλώσεις την ποικιλία της τυπικής ''πάνω κάτω'' ώθησης, κινήσου κυκλικά.

Γιατί θα την αγαπήσεις: αν προτιμάς την κολπική από την κλειτοριδική διέγερση, η στάση αυτή θα σε ενθουσιάσει. Θα σου προσφέρει απίστευτη ευχαρίστηση, ενεργοποιώντας ακόμα και το σημείο G. Έπειτα, δεν είναι τυχαίο πως η πλειοψηφία των ανδρών την προτιμά. Ενώ εσύ κάνεις όλη τη δουλειά, τα ελεύθερα χεράκια του μπορούν να χαϊδεύουν την κλειτορίδα και το στήθος σου. Γέρνοντας μπρος ή πίσω, γεύεσαι τη διέγερση στα διάφορα σημεία των κολπικών τοιχωμάτων. Για αλλαγή, βάλτον να καθίσει σε μία καρέκλα ή στον αγαπημένο σου καναπέ και καβαλίκεψέ τον όπως πριν.