SEX

Τι να κάνεις αν κάνατε σεξ για πρώτη φορά - και δεν ήταν καλό

27.04.2019
Τι να κάνεις αν κάνατε σεξ για πρώτη φορά - και δεν ήταν καλό
Πώς να χειριστείς μια δυσάρεστη εξέλιξη με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει

Γνώρισες κάποιον που σου αρέσει και του αρέσεις, βγήκατε κάποια ραντεβού και κάποια στιγμή ήρθε η ώρα που προχωρήσατε και κάνατε σεξ, αλλά δυστυχώς δεν ήταν και τόσο καλό. Έχεις απογοητευτεί γιατί ήταν κάποιος με τον οποίο έβλεπες μέλλον και τώρα αισθάνεσαι σα να έχεις βρεθεί σε αδιέξοδο.

Δες και αυτό: Το μυστικό για καλό σεξ δεν είναι αυτό που (μάλλον) φαντάζεσαι

Αρχικά, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι κανένας από εσάς δεν έκανε σεξ με τον "λάθος τρόπο". Το πιο πιθανό είναι ότι εσύ ήθελες να το κάνεις με τον έναν τρόπο, εκείνος με άλλο, και οι δύο έχετε το απόλυτο δικαίωμα να θέλετε αυτό που θέλετε. Δεν υπάρχει κάτι "υπερβολικά ρεαλιστικό", ούτε σωστό ποσοστό να νοιάζεσαι για τη χημεία. Είχατε διαφορετικές προσδοκίες για το είδος του σεξ που θα κάνατε και αυτό βγήκε εναντίον σας.

Αυτό το είδες; Υπάρχει «ιδανικός» μέσος όρος των σεξουαλικών συντρόφων στη ζωή του καθενός;

Το σεξ μπορεί να βελτιωθεί με το χρόνο και την επικοινωνία. Όσο περισσότερο μαθαίνετε ο ένας για τον άλλον και όσο πιο ασφαλείς αισθάνεστε μαζί, τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται οι σεξουαλικές δυνατότητες. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, αν απλά περιμένετε ο ένας από τον άλλο σας να γίνει αυτό που ο καθένας έχει στο μυαλό του ως τον/την ιδανικό/ή παρτενέρ.

Διάβασε επίσης: Ο σύντροφος σου δεν έχει διάρκεια στο σεξ; 5 λύσεις που θα βοηθήσουν

Αν προσπάθησες να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς σου σε εκείνον και συνάντησες τοίχο ή, ακόμα χειρότερα, εκείνος αντέδρασε επιθετικά και χωρίς καμία κατανόηση, θυμήσου αυτό: Σου αξίζει κάποιος που ξέρει ότι το σεξ είναι μια συνεργατική διαδικασία για να γίνει κάτι καλό, και όχι ένας διαγωνισμός ή ένα τρόπαιο. Κάποιος που ξέρει ότι το ταξίδι που θα πάτε μαζί για να καταλάβετε ο ένας τον άλλο στο κρεβάτι δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στο διασκεδαστικό μέρος - είναι το ίδιο το διασκεδαστικό μέρος.