SEX

7 μυστικά για το σεξ που οι άντρες θέλουν να γνωρίζεις

20.05.2019
7 μυστικά για το σεξ που οι άντρες θέλουν να γνωρίζεις
Γιατί ναι... Δεν τα μπορεί να τα γνωρίζει κανείς όλα! Το Reddit, λοιπον, αποκαλύπτει επτά ερωτικά tips που οι άνδρες θέλουν να γνωρίζουν οι γυναίκες της ζωής τους. Πρόκειται για σχόλια που έχουν κάνει οι ίδιοι στο δημοφιλές site. Για να τα έχουμε υπόψη...

1. Μην είσαι ανασφαλής με το σώμα σου

«Σίγουρα μπορεί να νομίζεις ότι έχεις ατέλειες, αλλά ο τύπος είναι συνήθως πολύ απασχολημένος για να σκεφτεί “Παναγία μου, μια γυμνή κυρία!”. Εάν ανησυχείς πάρα πολύ για τον εαυτό σου, δεν πρόκειται να είσαι αρκετά χαλαρή, ούτε να το απολαύσεις».

2. Να είσαι ενθουσιώδης

«Ο αχαλίνωτος ενθουσιασμός είναι φοβερός και φέρνει πάντα αποτελέσματα»

Τα tips που θα αναζωπυρώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

3. Να είσαι πιο ομιλητική

«Να λες, πχ “πες μου αν δεν σου αρέσει αυτό που κάνω ή αν σου αρέσει και θέλεις να το συνεχίσω”. Μην ντρέπεσαι».

4. Φίλα το λαιμό του

«Τα φιλιά στο λαιμό με τρελαίνουν. Το μυαλό μου είναι άδειο εκείνη τη στιγμή για οτιδήποτε και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μόνο εκείνη. Μου αρέσει να δίνω φιλιά στο λαιμό, είχα μια σύντροφο που γαργαλιόταν και με άφηνε να φιλήσω το λαιμό της μόνο μετά το σεξ γιατί μόνο τότε δεν αισθανόταν ευαίσθητη».

5. Να είσαι ειλικρινής για τις σεξουαλικές σου επιθυμίες

«Θα ήταν υπέροχο αν μια γυναίκα μπορούσε να καθησυχάσει τον σύντροφό της ότι είναι φυσιολογικό να μιλάνε ειλικρινά για τις επιθυμίες τους, να μην τον κρίνει για αυτές και ότι ενώ μπορεί να μην είναι έτοιμη να εκπληρώσει κάθε φαντασίωσή του, η ικανοποίησή τους να είναι σημαντική γι 'αυτήν».

Πώς να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σεξ

6. Κάνε τον σύντρόφό σου να αισθάνεται ότι είναι αρεστός

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αισθάνομαι επιθυμητός».

7. Ενθάρρυνε τον

«Αν υπάρχει κάτι που κάνει εκείνος στο κρεβάτι όταν το αποφασίζει, πες του εσύ να το κάνει αντί να το αφήσεις απλά να συμβεί. Θα ξεκλειδώσει ένα σαρωτικό συναίσθημα επιβεβαίωσης και θα πέσει κυριολεκτικά με τα μούτρα».

Τελευταία τροποποίηση στις 28.05.2023 - 10:04