SEX

15 πράγματα που έχει σκεφτεί κάθε γυναίκα την ώρα του σεξ

12.03.2016
Όχι, την ώρα του σεξ, το μυαλό δεν «αδειάζει». Εκείνη την ώρα μπορεί να σκεφτείς τα πιο κουλά πράγματα αλλά υπάρχουν και 15 σκέψεις που σίγουρα έχεις κάνει κάποια στιγμή, όσο το παιχνίδι έχει πάρει φωτιά.

1. Ουπς, δεν ήταν αυτό που περίμενα:

Ναι ναι, το μέγεθος υποτίθεται ότι δεν παίζει ρόλο αλλά να πούμε την αλήθεια, έχεις βρεθεί κι εσύ μπροστά στο θέαμα του γυμνού παρτενέρ μπροστά σου, που άλλα υποσχόταν ο.... μικρός φίλος του κι άλλα σου έδειξε τελικά.

2. Eγώ ξόδεψα μια μικρή περιουσία στο εσώρουχο αυτό, κι εκείνος το έβγαλε χωρίς καν να το δει, πόσο μάλλον να το σχολιάσει: Γιατί ναι, όλες δίνουμε χρήματα για εσώρουχα που θαυμάζουμε... μόνες μας.

3. Δηλαδή τώρα θέλει να του φορέσω εγώ το προφυλακτικό;

Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να κάνει μόνος του πια ε;

4. Τελικά ξέρει τι κάνει εκεί κάτω: Η σκέψη ακολουθείται από μια δεύτερη σκέψη για το ποιά ή πόσες και ποιες γυναίκες του έμαθαν τέτοια κόλπα.

5. Πόσο στοματικό πρέπει να του κάνω πια για να το ανταποδώσει: Μην αυταπατάσαι! Το ότι εσύ το κάνεις δεν σημαίνει πως θα τον πείσεις να κάνει το ίδιο.

6. Τελικά, ο Μπραντ Πιτ πόσο καλό σεξ να κάνει; Γιατί όλες ναι, μπορούμε να φαντασιωθούμε και κάποιον άλλο τη στιγμή του σεξ.

7. Όχι, αυτή δεν είναι η κλειτορίδα μου: Γιατί οι άντρες στο μάθημα ανατομίας πάντα θα μένουν μεταξεταστέοι.

8. Τελικά, τι πρέπει να κάνω με τα μπαλάκια του; Σίγουρα πρέπει να τους δώσεις σημασία, απλά πάντα θα σε προβληματίζει το είδος προσοχής που αυτά θέλουν.

9. Πάλι ξέχασα το κινητό μου ανοιχτό: Ποιός να παίρνει; Ποιός να στέλνει μήνυμα; Ήρθε το μέιλ από τη δουλειά; Στοπ κάνουμε σεξ τώρα.

10. Εντάξει αυτή τη στάση την έχει δει σε ταινία πορνό: Και πως να του εξηγήσεις τώρα πως δεν μπορούμε να την κάνουμε πραγματικότητα.

11. Όχι ρε γαμώτο, μην τελειώσεις ακόμα: Εντάξει, εσύ δεν θα προλάβεις ποτέ να ολοκληρώσεις!

12. Πώς είναι δυνατόν να μην τελειώνει; Ειδικά αν εσύ του κάνεις μία ώρα στοματικό! "

13. Τώρα αυτή η σιωπή πως προέκυψε; Γιατί κάποιες φορές οι περίεργοι θόρυβοι στο σέξ ή η απόλυτη σωιπή μπορεί να σου κόψουν τον οργασμό,

14. Πώς μπορεί να αποκοιμήθηκε ήδη; Αλήθεια τώρα, ο οργασμός υπνωτίζει κάθε άντρα.

15. Τώρα αυτό, το λες οργασμό; Γιατί πότε θα καταλάβω πως είναι ο οργασμός;