SEX

4 σημάδια που ξεχωρίζουν την καλή παρτενέρ στο σεξ

05.03.2016
Η Κατερίνα Στικούδη πρόσφατα το εξήγησε καλά: χωρίς σεξ και μάλιστα καλό σεξ, η σχέση δεν προχωράει. Σίγουρα χρειάζονται κι άλλα πράγματα, αλλά το σεξ αποτελεί θεμέλιο για μια σχέση.

Πώς όμως θα ξέρεις ότι είσαι οι παρτενέρ που όλοι οι άντρες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους; Υπάρχουν μερικά καλά χαρακτηριστικά που μπορείς να τσεκάρεις.

1. Είσαι φουλ της αυτοπεποίθησης!

Γυμνή στο κρεβάτι, είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση κι αυτό μετράει. Η καλή παρτενέρ στο σεξ βλέπει μόνο τα καλά της σημεία και τα αξιοποιεί στο σεξ και δεν επικεντρώνεται στα ψεγάδια, περιττά κιλά ή κυτταρίτιδα.

Αν νιώθεις άσχημα με το σώμα σου, ξεπέρασέ το!

Α. Μην κλείνεις τα φώτα και μην κάνεις σεξ στα μαύρα σκοτάδια, γιατί ο παρτενέρ σου θα καταλάβει πως κάτι προσπαθείς να κρύβεις.

Β. Προτίμησε για αρχή, στάσεις που σε κολακεύουν και δεν επικεντρώνονται στα ψεγάδια σου.


2. Τολμάς να δοκιμάζεις νέες στάσεις και εμπειρίες στο σεξ

Κάνεις μόνο ό,τι σου ζητάνε οι παρτενέρ σου στο κρεβάτι; Δεν παίρνεις καμία πρωτοβουλία; Βαριέσαι να κάνεις σεξ; Αν όλα αυτά σου θυμίζουν τον εαυτό σου, Χιούστον έχουμε πρόβλημα σεξουαλικό. Η καλή παρτενέρ στον έρωτα, και δοκιμές σε στάσεις κάνει, και πρωτοβουλίες στο κρεβάτι παίρνει και δημιουργεί την όρεξη για σεξ, ακόμα και σε μέρες κουραστικές με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

3. Περιποιείσαι τον εαυτό σου!


Όχι, δεν κάνεις αποτρίχωση μόνο το καλοκαίρι! Όχι, δεν κυκλοφορείς μόνο με πιτζάμες και μποξεράκια στο σπίτι. Η σωστή παρτενέρ, ξέρει πως το καλό σεξ ξεκινάει κι από μια περιποιημένη εμφάνιση, την οποία φροντίζει, για να ανεβαίνει και η ψυχολογία της ίδιας και η λίμπιντο του συντρόφου.


4. Περιποιείσαι και τον παρτενέρ σου

Είτε είστε καιρό μαζί, είτε πρόκειται για νέο σύντροφο, η καλή παρτενέρ στο σεξ φροντίζει να ικανοποιεί τον αγαπημένο της και πριν και κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Εκτός από την επαφή αυτή καθεαυτή, η γυναίκα που είναι καλή στο σεξ, είναι και πριν και μετά από αυτό. Χαλαρωτικό μασάζ, καλό στοματικό, ενθουσιασμός στον έρωτα, η καλή παρτενέρ ξέρει πως να φροντίζει τον αγαπημένο της, φουλ και έξτρα.