SEX

Όσα θα θέλαμε να ξέρει για το στοματικό

25.06.2015
Αν ο αγαπημένος σου δεν τολμά συχνά το στοματικό, ίσως να του αφήσεις μια κόλλα με τις συμβουλές και τα τιπς που θα έπρεπε να ακολουθήσει.

Ας κάνει και διαλείμματα:

Αν για σένα είναι δύσκολο να βολευτείς για να του κάνεις στοματικό, σκέψου πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να βολευτεί με βάσει το σωματότυπο και το ανάστημά του. Θα ήταν πιο εύκολο να ξέρει πως μπορεί να σταματά, να αλλάζει στάση, να ξεκουράζεται και να συνεχίζει με ενδιάμεσα pit stops στον λαιμό, το εσωτερικό των μηρών, τα στήθη ή το στομάχι σου.

Ας μην είναι πολύ απότομος:

Η μικρή σου περιοχή χρειάζεται φροντίδα και να το πηγαίνει λάου λάου. Απότομες κινήσεις, δαγκώματα πέραν του ανεκτού σημείου πόνου και σκληρά γένια δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση και την ηδονή σου.

Κι εμείς έχουμε τα θέματά μας γι' αυτό που μας κάνει εκεί χαμηλά:

Κι εμείς τα κορίτσια, παρότι θέλουμε πολύ να μας κάνει στοματικό, έχουμε το στρες μας: μήπως μυρίζει εκεί χαμηλά, μήπως δεν είναι ωραία η μικρή μας περιοχή, μήπως μήπως. Αυτά τα άγχη πρέπει κι εκείνος να βοηθήσει να ξεπεραστούν. Ζήτα του να σου πει πόσο ωραία είσαι ακόμα κι εκεί χαμηλά.

Ας κρύψει τα δόντια του:

Ακριβώς όπως κι εμείς προσέχουμε να μην το δαγκώσουμε στο μόριό του, έτσι κι εκείνος θα πρέπει να προσέχει να μην μας πληγώσει εκεί χαμηλά.

Ας σε αφουγκραστεί:

Αν ακούσει επιφωνήματα απόλαυσης, πρέπει να συνεχίσει αλλά αν δεν ακούει τίποτα απολύτως, κάτι κάνει λάθος.

Ας βάλει και τα χέρια του:

Ναι, μιλάμε για στοματικό από μέρους του, αλλά και τα μικρά του δαχτυλάκια μπορούν να κάνουν θαύματα στον κόλπο και την κλειτορίδα σου.

Ας μην κολλάει σε όσα του είπαν οι πρώην του:

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική όπως και ο κόλπος και η απόλαυσή της. Αξίζει να σε ρωτήσει τι σου αρέσει στο σεξ γενικά και στο στοματικό ειδικά και να μην κάνει απλά ό,τι άρεσε στις πρώην.

Καθοδήγησέ τον:

Ακόμα κι αν είναι ο καλύτερος εραστής στον κόσμο, πρέπει να βρει τα κουμπιά σου. Μίλησέ του, καθοδήγησέ τον με τα χέρια σου για να βρει τα σημεία που σου αρέσουν περισσότερο και στο στοματικό.

Αν δεν ξέρει από που να ξεκινήσει, ζήτα να γκουγκλάρει την λέξη κλειτορίδα, να δει κατά που πέφτει και να παίξει με αυτή με τη γλώσσα και το σάλιο του.

Γλύψιμο και ρουφήγματα:

Όπως τα ακούει, ας τα κάνει κι όλας και θα βγει από τη δύσκολη θέση αν δεν ξέρει πως να κάνει το στοματικό ακριβώς.

Κάποιες φορές, απλά δεν ολοκληρώνουμε:

Εξήγησέ του πως ό,τι κι αν κάνει εκεί χαμηλά, κάποιες φορές απλά δεν είσαι σε φάση για να ολοκληρώσεις μόνο με το στοματικό. Τράβηξέ τον ψηλά κι άφησε το πέος του να αναλάβει δράση.

Προσοχή στο φιλί μετά το στοματικό:

Κάποιες γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με αυτό το φιλί αλλά κάποιες (όπως συμβαίνει και με τα αγόρια στην φάση αυτή) προτιμούν ένα καθαρό γλυκό φιλί.

Κάν'το!

Ό,τι κι αν πούμε, αν δεν εφαρμόσει όσα γράφουμε, τσάμπα κόπος. Αν δεν του ζητήσεις στοματικό, τσάμπα κόπος. Ας έχει στο μυαλό του, πως όπως εκείνος θέλει το στοματικό του, έτσι θέλουμε κι εμείς.