SEX

Γιατί δεν πρέπει να γυρνάς σεξοταινίες

24.04.2015
Δεν είναι θέμα σεμνοτυφίας, ούτε ηθικής τάξεως: το να μην υπάρχουν οπτικοακουστικά ντοκουμέντα της ερωτικής σου δράσης είναι θέμα καθαρά πρακτικό και σου εξηγούμε ευθύς αμέσως το γιατί. Από την Ελεονώρα Γαλάτη

Αν έχεις μπει στον πειρασμό να του επιτρέψεις να πατήσει «εγγραφή» την ώρα που επιδίδεστε σε καυτό σεξ, καλύτερα να ξεχάσεις αυτή την τολμηρή ιδέα ή έστω να μεταθέσεις την υλοποίηση της για τη μετά τον γάμο εποχή -ας έχετε και κάτι καινούργιο να περιμένετε για τότε στο κάτω-κάτω.

Σίγουρα η καταγραφή των σεξουαλικών σαν περιπτύξεων μπορεί να λειτουργήσει σαν τονωτικό της ερωτικής σας ζωής σε εποχές ξηρασίας, όμως αν δεν είσαστε παντρεμένοι καλύτερα να διψάσετε από αυτή την άποψη. Η διαφορά είναι ότι κανένας άντρας με στοιχειώδη αξιοπρέπεια δεν θα εξέθετε τη –νυν ή πρώην- σύζυγο του στα μάτια άλλων αντρών με αυτόν τον τρόπο, καθώς έτσι θα εξέθετε και εαυτό του. Αυτό όμως δεν ισχύει στην αντρική λογική για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που περνάνε απ’ τη ζωή τους και καλό είναι να μπορείς να θυμάσαι αυτή τη -σεξιστική μεν- αλλά πικρή αλήθεια.

Ακόμη κι αν θαυμάζεις τις διάφορες σταρ που έγιναν διάσημες παγκοσμίως μετά την διαρροή των ροζ βίντεο όπου πρωταγωνιστούσαν (βλ. Κιμ Καρντάσιαν και Πάρις Χίλτον), πρέπει επίσης να θυμάσαι ότι αυτού του είδους η φήμη σπανίως φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά πάντα συνοδεύεται από πολλούς μπελάδες που δεν θα ήθελες με τίποτα να ζήσεις και συνοψίζονται σε 15 σημεία. Σημείωνε λοιπόν: δεν πρέπει να γυρίσεις αυτή τη σεξοταινία γιατί…

%PHOTO1%

1. Μπορεί να τη δείξει στους φίλους του
Ακόμη κι αν ονειρεύεσαι να γίνεις πρωταγωνίστρια στο σινεμά, σίγουρα δεν είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος.

2. Δεν έχεις γνωρίσει τον χειρότερο εαυτό του
…Αν τον είχες γνωρίσει, δεν θα ήσασταν μαζί, άλλωστε. Μπορεί τώρα να είσαστε μέσα στα μέλια και στους έρωτες αλλά όταν, αν, ω μη γένοιτο και χτύπα ξύλο χωρίσετε κάποια ώρα, δεν ξέρεις πώς μπορεί να του τη βαρέσει στο κεφάλι και για πότε μπορεί να βρεθείς πρωταγωνίστρια όχι μόνο στη βραδιά πορνό που οργανώνει με τους κολλητούς του αλλά και σε πολλές άλλες βραδιές πορνό που οργανώνουν άλλοι άγνωστοι ή (ακόμα χειρότερα) γνωστοί σου άντρες: ένα κλικ στο κουμπάκι «upload», αρκεί για να στείλει στα αζήτητα την αξιοπρέπεια σου.

3. Θα σε περάσουν από κόσκινο
Στην ατυχή περίπτωση που το καυτό υλικό διαδοθεί στο υπερπέραν του διαδικτύου κάθε τετραγωνικό εκατοστό του κορμιού σου θα γίνει αντικείμενο σκληρής κριτικής και αξιολόγησης, πακέτο με τη σεξουαλική σου επιδεξιότητα μαζί. Πολύ ρομαντικό, έτσι δεν είναι;

4. Τι θα πεις στον πατέρα σου ή στον αδελφό σου;
Εντάξει, φταίνε κι αυτοί που παρακολουθούν πορνοταινίες. Αλλά υπάρχει και χειρότερο…

5. Τι θα πεις στα παιδιά σου;
Εντάξει, μπορεί τώρα να μην έχεις παιδιά. Θυμήσου όμως πως το πορνογραφικό υλικό, όπως και ό,τι άλλο ανεβαίνει στο διαδίκτυο, μπορεί να διατηρηθεί για δεκαετίες, μην σου πω για πάντα.

6. Τα παιδιά σου θα γίνουν στόχος
Θα μάθεις από πρώτο χέρι τι θα πει σχολικός εκφοβισμός και δεν θα ξέρεις πώς να τα παρηγορήσεις.

7. Θα κάνουν ότι δεν σε ξέρουν μπροστά σε άλλους
Και θα έχουν κάθε δίκιο.

8. Θα πρέπει να δικαιολογείσαι σε κάθε μελλοντικό σου σύντροφο
Γιατί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος «σε περίπτωση που» αλλά δεν θα βρίσκεις τρόπο να του το φέρεις γλυκά (το «ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου στο σινεμά» δεν πιάνεται για δικαιολογία).

%PHOTO1%

9. Θα πρέπει να δικαιολογείσαι στα πεθερικά και στους φίλους του
Λες και η γνωριμία με τους συμπέθερους δεν είναι από μόνη της αρκετά επικίνδυνη αποστολή.

10. Θα φοράς για πάντα την ταμπέλα «μια από εκείνες»
Και δεν θα γίνει ποτέ καθόλου τρέντι, εγγυημένα.

11. Θα γίνεις διάσημη στα κοινωνικά δίκτυα
Για τους εντελώς λάθος λόγους, ομολογουμένως.

12. Θα ικανοποιήσεις τους εχθρούς σου
Και θα τους δώσεις πάτημα να λένε πόσο δίκιο είχαν και πόσο «τσούλα» φαινόσουν από πάντα.

13. Μπορεί να μείνεις άνεργη
Ένα πορνοβίντεο δεν θα σου δώσει μόρια, ούτε μπορεί να μπει στο βιογραφικό σου εκτός κι αν γίνεις «της δουλειάς».

14. Θα το μετανιώσεις μόλις χωρίσετε
Από την πρώτη στιγμή του χωρισμού θα σε τρώει η αγωνία για το τι θα κάνει εκείνος με τις ερωτικές σας αναμνήσεις, αν θα θυμάται πού τις έχει, αν θα τις διαγράψει κ.λπ., κ.λπ. Μιλάμε για πίκρα…

15. Δεν είναι καλή ιδέα
Ελπίζουμε να έχεις καταλάβει το γιατί αλλά αν παρόλα αυτά εξακολουθείς να μπαίνεις σε πειρασμό, σκέψου μόνο αυτό: καμιά γυναίκα δεν μετάνιωσε επειδή ΔΕΝ γύρισε ένα σέξι βίντεο.

Εννοείται ότι όσα είπαμε ισχύουν και για τις γυμνές φωτογραφίες ή τις εγγραφές του ιντερνετικού σεξ που μπορεί να μοιράζεστε όσο κάποιος από τους δυο σας βρίσκετε στα ξένα. Μοναδική εξαίρεση σ’ όλα αυτά είναι το να του επιτρέψεις μεν να γυρίσει το σέξι βίντεο που λαχταρά διακαώς αλλά με δική σου κάμερα ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα το εξαφανίσεις –και από τον κάδο απορριμμάτων- αμέσως μετά.