Νέα χρονιά, νέα αγάπη

05.01.2009
To 2009 μπήκε με τιμές και δόξες στη ζωή σου. Μήπως όμως, μαζί με εκείνα τα κιλά που θες να χάσεις, εκείνες τις διακοπές στη Χαβάη που θέλεις να πας, ήρθε η ώρα να μπει και μια καινούργια αγάπη στη ζωή σου; Ξέχνα τα λάθη του παρελθόντος και κάνε το 2009 τη χρονιά που θα βρεις τον άντρα των ονείρων σου.

To 2009 μπήκε με τιμές και δόξες στη ζωή σου. Μήπως όμως, μαζί με εκείνα τα κιλά που θες να χάσεις, εκείνες τις διακοπές στη Χαβάη που θέλεις να πας, ήρθε η ώρα να μπει και μια καινούργια αγάπη στη ζωή σου; Ξέχνα τα λάθη του παρελθόντος και κάνε το 2009 τη χρονιά που θα βρεις τον άντρα των ονείρων σου.

Το παρελθόν μου απόψε διαγράφω

Σταμάτα να στηρίζεις τις επιλογές συντρόφου που κάνεις, με βάση παλιές αποτυχημένες σχέσεις. Όλες έχουμε υποφέρει ζώντας σε μια σχέση με κάποιον σύντροφο ψεύτη, άπιστο ή απλά ακατάλληλο. Η εμπειρίες αυτές είναι μόνο για να τις θυμάσαι και να γελάς, όχι για να στηρίζεις τις μελλοντικές σου επιλογές σε αυτά τα πρότυπα. Μπορεί το πρότυπο άντρα που επιθυμούσες μέχρι σήμερα να ήταν ένας ψηλός γαλανομάτης με κοιλιακούς φέτες. Όμως, μήπως όμως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τα πρότυπα που έχεις και να ψάξεις και τα εσωτερικά χαρίσματα στον επόμενο δεσμό που κάνεις;

Ανθυγιεινές σχέσεις τέλος! Το μαγαζί έκλεισε

Αν ο τελευταίος σου δεσμός πήρε όσα παίρνει ο άνεμος, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις μπροστά. Μην ξεγελιέσαι: υπάρχουν ακόμα πολλά αποθέματα συναισθήματος που περιμένουν να τα διαθέσεις σωστά σε νέους έρωτες. Κόψε μια και καλή τις επαφές και τις ελπίδες που έτρεφες με κάποιον πρώην ή κάποια παλιά γνωριμία που δεν ευδοκίμησε παλαιότερα. Έχε τα μάτια ορθάνοιχτα γιατί ο μεγάλος έρωτας παραμονεύει στη γωνία και είναι κρίμα να τον χάσεις για έναν αδιόρθωτο πρώην.


Μπες και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα...

Μην περιμένεις το τέλειο άντρα να σε βρει ενώ βρίσκεσαι κλεισμένη σπίτι ή στο γραφείο και να σου χτυπήσει από μόνος του την πόρτα. Βγες, κάνε νέες φιλίες, διασκέδασε με νέες παρέες και αύξησε τις πιθανότητες να γνωρίσεις τον πιο ενδιαφέρον άντρα της χρονιάς. Αν μόλις βγαίνεις από μια μακροχρόνια σχέση, μην αδρανήσεις. Θυμήσου τις τεχνικές του φλερτ, πως θα φερθείς στο επόμενο ραντεβού (το φλερτ είναι όπως και το ποδήλατο, δεν το ξεχνάς ποτέ) και όλοι οι άντρες θα πέσουν στα πόδια σου.

Μην πανικοβάλεσαι
Μπορεί να είναι η τρίτη ή τέταρτη χρονιά στη σειρά που σε βρίσκει μόνη και αδέσμευτη, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πανικοβληθείς και να σπεύσεις να δεσμευτείς με τον πρώτο τυχόντα από ανάγκη. Πάρε λίγο χρόνο για να σκεφτείς πως θες να είναι ο επόμενος άντρας που θα αγαπήσεις, με ποιά προτερήματα και ποιες προϋποθέσεις. Μην έχεις παρωπίδες και μην κυνηγάς το τέλειο. Ούτε πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που σου αξίζει. Βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πολύ καλά τι είναι αυτό που ζητάς από έναν άντρα και πως θα το κατακτήσεις.

Τα πέντε συνθήματα που πρέπει να φωνάζεις στον εαυτό σου (ελπίζοντας πως θα τα ακούσει):

  • Τέρμα τα λάθη του παρελθόντος.
  • Είσαι υπέροχη, νομίζω του ταιριάζεις.
  • Πρώην, ποιός πρώην;
  • Μην χαραμίζεις εαυτόν σε μέτριους άντρες απλά γιατί αξίζεις το(ν) καλύτερο.
  • Είσαι η καλύτερη, είσαι η ομορφότερη.