Πώς θα κάνεις το τέλειο ρεβεγιόν μαζί του!

29.12.2010
Α, τι καλά που ήταν πέρυσι, πρόπερσι και όλες τις προηγούμενες χρονιές, που σαν σωστό πάρτι άνιμαλ τιμούσες με την παρουσία σου ρεβεγιόν και ρεβεγιόν της Παραμονής. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο Ρεβεγιόν του 2009 θα έχεις στο πλευρό σου και ένα αγόρι- συνοδό, τον αγαπημένο σου. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να περάσουν αυτοί καλά και εσείς οι δύο καλύτερα.

Α, τι καλά που ήταν πέρυσι, πρόπερσι και όλες τις προηγούμενες χρονιές, που σαν σωστό πάρτι άνιμαλ τιμούσες με την παρουσία σου ρεβεγιόν και ρεβεγιόν της Παραμονής. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο Ρεβεγιόν θα έχεις στο πλευρό σου και ένα αγόρι- συνοδό, τον αγαπημένο σου. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να περάσουν αυτοί καλά και εσείς οι δύο καλύτερα.

Η αλήθεια: το να περνάς χρόνο με το αγόρι σου όλες τις υπόλοιπες στιγμές του χρόνου είναι πολύ εύκολο και ευχάριστο, εκτός από το ρεβεγιόν της Παραμονής. Είτε πρόκειται για τους τρελούς συγγενείς, είτε για τους διαχυτικούς συναδέλφους, είτε για το αυστηρό αφεντικό, αυτή η ξεχωριστή κοινωνική εμφάνιση των δυο σας αγκαζέ μπορεί να προκαλέσει την καταστροφή. Η όχι; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές, κλέψε τις εντυπώσεις και γίνε εσύ και ο καλός σου το ζευγάρι του Ρεβεγιόν.

ΜΗΝ.. τον αφήσεις μόνο
Ειδικά αν τον έχεις σύρει σε κάποιο γιορτινό ρεβεγιόν δικής σου επιλογής που τα άτομα που θα γνωρίζει είναι ελάχιστα. Αφού έκανε την παραχώρηση να γιορτάσει τον ερχομό της νέας χρονιάς με ανθρώπους που διάλεξες εσύ, κάντου τη χάρη να μην τον αφήσεις σαν την καλαμιά στον κάμπο για να μιλήσεις και να χαιρετήσεις κάποιον γνωστό. Πολλές φορές ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά στη θέα μιας παλιάς κολλητής που έχουμε να δούμε καιρό. Αποτέλεσμα: εκείνος μένει μόνος και απορεί γιατί επέλεξε να έρθει μαζί σου και όχι να γλεντοκοπά με τους κολλητούς του. Μην δώσεις τέτοιο δικαίωμα. Είτε πρόκειται για οικογενειακό πάρτυ, είτε για το πάρτυ της δουλειάς, είναι υποχρέωσή σου να τον συστήσεις σε φίλους και γνωστούς...για να μην αισθανθεί ξένος και περιττός.

ΜΗΝ...προσπαθήσεις να τον αλλάξεις
Πριν τη μεγάλη δημόσια εμφάνισή σας ως ζευγάρι, κρίνεται απαραίτητο να αποδεχτείς τη διαφορετικότητα που τον χαρακτηρίζει. Αν εσύ είσαι η ψυχή της παρέας, δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι και εκείνος έξω καρδιά. Άλλωστε, αν τον αγαπάς όλο το χρόνο γι'αυτό που είναι, γιατί πρέπει να αλλάξει σε ένα βράδυ; Το ίδιο συμβαίνει και με την εμφάνισή του. Αν δεν είναι τύπος του κοστουμιού και της γραβάτας, μη τον αναγκάσεις να ντυθεί έτσι για να ταιριάζει με την πανάκριβη κόκκινη τουαλέτα που αγόρασες για το βράδυ του Ρεβεγιόν. Αποδέξου τον με τα ελαττώματά, τα θέλω και τα αθλητικά του παπούτσια.

ΒΡΕΣ...την κατάλληλη παρέα για εκείνον
Φρόντισε να ενημερωθείς για την λίστα καλεσμένων του ρεβεγιόν. Ειδικά αν προτιμήσετε την δική σου παρέα, ενημερώσου για τα αγόρια που θα φέρουν οι κολλητές. Δες αν κάποιος από τους φίλους και γνωστούς της βραδιάς έχει κοινά ενδιαφέροντα με τον καλό σου και φρόντισε να τους συστήσεις από νωρίς. Όχι μόνο θα σου φύγει το άγχος να πρέπει να τον ψυχαγωγείς όλο το βράδυ αλλά θα βρει και πιθανούς νέους φίλους.

ΜΗΝ...τον αναγκάσεις να έρθει μαζί σου
Αν δεν έχει την κατάλληλη διάθεση, αν επιθυμεί έναν διαφορετικό εορτασμό, αν θέλει να βγει με τους δικούς του φίλους, μην θυμώσεις και μην τον αναγκάσεις να έρθει μαζί σου με το ζόρι. Μπορείτε να αλλάξετε το χρόνο σε διαφορετικά μέρη και να βρεθείτε κάπου αλλού μόνοι ή και με παρέα. Μην του δημιουργήσεις την υποχρέωση να έρθει μαζί σου αν δεν το θέλει πραγματικά. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις και τη δική σου διάθεση από τα μούτρα που θα κάνει όλο το βράδυ.

ΒΑΛΤΟΝ...στο παιχνίδι
Μην τον αφήνεις έξω από τις συζητήσεις που θα γίνουν στο τραπέζι της Παραμονής. Αν βρεθεί ξαφνικά γύρω από αγνώστους που το μόνο που λένε είναι ιστορίες από το παρελθόν (πριν σε γνωρίσει) θα αισθανθεί άσχημα που επέλεξε να σε συνοδεύσει μια τέτοια ημέρα. Κάντον κομμάτι της συζήτησης, ζήτα την άποψή του και ρώτα τον για ανάλογες εμπειρίες που είχε.

ΑΦΗΣΕ...τους καβγάδες στο σπίτι
Λύστε τις διαφορές σας στο σπίτι και πριν ξεκινήσετε για το Ρεβεγιόν. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε την ντροπή να βρεθείτε μαλλί με μαλλί μπροστά στους φίλους ή συγγενείς. Είναι σίγουρο πως αν έχετε άλυτες διαφωνίες, θα χρειαστεί μόνο μια μικρή αφορμή για να γίνει δημόσιο ολοκαύτωμα.

Για το βράδυ του Ρεβεγιόν απόφυγε:

  • Μέρη με μουσική που δεν του αρέσει
  • Πάρτι στα οποία παραμονεύουν πρώην σου (πάνω από ένας)
  • Συγκεντρώσεις με συγγενείς (όχι πρώτου βαθμού)
  • Το καυτό μίνι που υπολόγιζες να φορέσεις και που κάνει τα νεύρα του τσατάλια
  • Να επιλέξεις να βγεις με τον κολλητό και όχι μαζί του
  • Να τον σύρεις στα μπουζούκια που έχεις δώσει το κινητό σου στην μισή ορχήστρα (παλιότερα).